Новини

Новини: 1563
12 лист. 2020

Третя сесія роботи Школи неперервного професійного зростання для керівників закладів загальної середньої освіти

12 листопада 2020 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн-режимі відбулася друга сесія (ІІ рік навчання) Школи неперервного професійного зростання керівників закладів загальної середньої освіти для новопризначених директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи.
12 лист. 2020

Тренінг Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти для батьків ГО «Особлива Молодь»

11 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено тренінг для батьків ГО «Особлива Молодь».
12 лист. 2020

Oбласний семінар-практикум з теми «СПОРТИВНО-МАСОВА РОБОТА УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ У ЗЗСО» в режимі онлайн.

11 листопада 2020 року відповідно до плану КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» НМЛ виховання, соціальної і здоров’язбережувальної освіти кафедри методики викладання і змісту освіти було проведено обласний семінар-практикум з теми «СПОРТИВНО-МАСОВА РОБОТА УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ У ЗЗСО» в режимі онлайн.
11 лист. 2020

Міжнародний австрійсько-український проєкт «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах»

У рамках австрійсько-українського проєкту «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах» (OEAD) 10-11 листопада 2020 року в онлайн-режимі на платформі Zoom проходив четвертий навчальних модуль для регіональних тренерів.
11 лист. 2020

М18 Одещини взяли участь у Всеукраїнській імітаційній грі-моделювання виборчого процесу «Місцеві вибори М18 2020!»

Понад 1000 дітей та молодих людей Одещини, менших 18 років, стали активними учасниками Всеукраїнської імітаційної гри-моделювання виборчого процесу «Місцеві вибори М18 2020!», яка проходила з 10 по 22 жовтня 2020 року в рамках міжнародного проєкту з громадянської освіти «Ми можемо більше! Для активної громадянської участі молоді в Східній Європі». Проєкт реалізується в Україні ГО «Об’єднання «Агенція розвитку освітньої політики» (Київ) та ГО «DRA» (Берлін) за підтримки Міністерства закордонних справ ФРН.
9 лист. 2020

DECIDE. Дайджест #1. Вересень – жовтень

У цьому першому інформаційному випуску ми зібрали для Вас все найцікавіше і найкорисніше від експертів Швейцарсько-українського проєкту DECIDE за вересень-жовтень 2020 року!
9 лист. 2020

Дорогі українці! Щиро вітаємо вас з Днем української писемності та мови.

Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.
6 лист. 2020

ХХ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 28. 10. 2020 №1\9-600 повідомляємо, що з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури 9 листопада 2020 року, у День української писемності та мови, з 9.00 до 10.00 години Українським радіо проводиться ХХ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.
6 лист. 2020

Розпочалось навчання в аспірантурі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради»

Цьогоріч в КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» розпочала діяльність за новим напрямком: 8 педагогів Одещини стали здобувачами освіти в аспірантурі за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки».
6 лист. 2020

Вебінар в форматі круглого столу для працівників дошкільної освіти «Дошкільна освіта: сходинка до НУШ»

05 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проведено вебінар в форматі круглого столу для працівників дошкільної освіти «Дошкільна освіта: сходинка до НУШ». У заході взяли участь 110 педагогічних працівників дошкільної освіти Одеської області.