Новини

Новини: 1461
27 квіт. 2023

Bідбулося відкриття ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови Іврит та єврейської літератури та ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

У День незалежності Ізраїлю раді повідомити, що на базі комунального навчального закладу Київської обласної ради “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів” відбулося відкриття ІV етапу VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови Іврит та єврейської літератури.
27 квіт. 2023

Вітаємо переможців ІV етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая! Т.Г.Шевченко 4 лютого 2023 року відбувся фінальний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяло участь 30 переможців ІІІ (обласного) етапу - учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти.
26 квіт. 2023

37-мі роковини аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи.
26 квіт. 2023

Студентські студії за темою «Робота практичного психолога в інклюзивному середовищі

25 квітня, на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти, разом з Одеським обласним центром практичної психології та соціальної роботи, було проведено «Студентські студії» за темою «Робота практичного психолога в інклюзивному середовищі».
25 квіт. 2023

МЕТОДОЛОГІЧНИЙ СЕМІНАР «СУЧАСНА АНДРАГОГІКА ТА ОСВІТА ДОРОСЛИХ: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ»

24 квітня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» був проведений методологічний семінар «Сучасна андрагогіка та освіта дорослих: актуальні проблеми та тенденції розвитку».
24 квіт. 2023

Теоретичний та практичний тури Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

22-23 квітня на базі Київського національного університету імені Т.Г. Шевченко відбулися теоретичний та практичний тури Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.
24 квіт. 2023

День відкритих дверей

Комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» Запрошує на День відкритих дверей ОНЛАЙН
23 квіт. 2023

Математичний конкурс «Кенгуру-2023» в Одеській області відбувся!

Завдяки злагодженій роботі Центрального та регіональних оргкомітетів, освітян, батьківської спільноти майже 179 тисяч українських школярів 16–21 березня змогли взяти участь у найбільш масовому й популярному інтелектуальному змаганні – Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру». Юні математики України в режимі онлайн розв’язували оригінальні задачі з різних розділів цієї чудової науки.
23 квіт. 2023

Вітаємо переможницю IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

Вітаємо переможницю IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології
22 квіт. 2023

Завершився ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

20 квітня завершився ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії в онлайн форматі!