Новини

Новини: 1461
8 лист. 2022

#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // Індивідуальна освітня траєкторія поступу учня: дієві практики // освітня галузь «Фізична культура»

7 листопада продовжив свою роботу дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом», учасниками якого стали вчителі фізичної культури Одещини, які викладають предмет «Фізична культура» в 5-х класах у 2022-2023 навчальному році. Програмою було передбачено розгляд та обговорення наступних нагальних питань: впровадження нових формувальних методик «нової фізичної культури» у форматі офлайн/онлайн, та розгляд практичного досвіду через змістове наповнення ресурсної скрині вчителя.
7 лист. 2022

Мовний курс «Вивчаємо українську мову» для всіх бажаючих продовжує свою роботу.

Вивчення морфології відкриває можливості для розвитку мовлення на основі засвоєння граматичних норм і правил, сприяє збагаченню словникового запасу, засвоєнню правил слововживання.
5 лист. 2022

DECIDE. Громадський бюджет на дитячі мрії

В межах партнерства швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та 12 територіальних громад України продовжується втілення у життя ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії», що передбачає співфінансування проєктів, розроблених шкільними командами.
4 лист. 2022

Діти. Рецепт психологічної підтримки

Актуальні питання психологічної підтримки дітей в умовах війни були розглянуті з урахуванням подій, які наразі відбуваються в Україні, та вікових особливостей дітей і підлітків.
4 лист. 2022

Обласний міжкафедральний постійно діючий семінар «Інтеграція позашкілля в шкільну освітню практику»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 04 листопада в форматі онлайн відбулася третя сесія обласного міжкафедрального постійно діючого семінару «Інтеграція позашкілля в шкільну освітню практику», яка об’єднала у продуктивній діяльності більш як 30 учасників. Це консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників міських територіальних громад, директори та заступники директорів закладів позашкільної освіти та закладів загальної середньої освіти.
4 лист. 2022

Започаткування проєкту "Студентські студії"

Формування фахових компетентностей майбутніх фахівців є однією з провідних завдань освіти. Саме тому Одеський обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" започаткували проєкт "Студентські студії".
3 лист. 2022

Онлайн-наради щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

03 листопада 2022 року для педагогічних працівників, відповідальних за укладання завдань для ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з різних предметів, були проведені онлайн-консультації, в яких взяли участь майже 900 учасників, а саме:
3 лист. 2022

Настанови Григорія Сковороди у боротьбі за незалежність України

Гортаємо наступну сторінку соціокультурного проєкту КЗВО «ОАНООР» «Сковорода-300».
1 лист. 2022

Благодійна акція "Смілива гривня"

З 24 лютого українські воїни мужньо захищають нас від військової агресії рф. Тож завдання кожного із нас – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію.
31 жовт. 2022

Навчання в межах проєкту DECIDE

В межах швейцарсько-українського проєкту "DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти в Україні" в жовтні в режимі онлайн відбувся останній етап навчання для членів піклувальних рад закладів загальної середньої освіти територіальних громад-партнерів проєкту в Одеській області.