Новини

Новини: 1461
11 черв. 2023

Тренінг для педагогічних працівників ЗЗСО Одещини з методики викладання курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8(9) класів

Педагогічна спільнота Одещини активно продовжує знайомитися із курсом за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8(9) класів. Так, з 05 по 09 червня в онлайн - форматі спікери Ганна Болдирєва та Світлана Воронова запропонували педагогічним працівникам ЗЗСО певні форми та методи роботи, які допоможуть учням та ученицям стати активними учасники демократичного розвитку територіальних громад.
11 черв. 2023

Наукова літня школа “Методологічна культура наукового зростання дослідника”

З метою сприяння розвитку у здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня ступеня доктора філософії та молодих науковців системи методологічних знань і вміння їх застосовувати інноваційно-дослідницької діяльності впродовж 5-9 червня на базі КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” була проведена наукова літня школа “Методологічна культура наукового зростання дослідника”.
10 черв. 2023

Дискусійний простір «Нова Українська школа: рухаємось разом»

Педагогічна спільнота Одещини активно продовжує брати участь у Дискусійних просторах «Нова Українська школа: рухаємось разом»!
10 черв. 2023

Дискусійний простір НУШ: рухаємося разом

8 червня 2023 року відбувся черговий дискусійний простір, що об’єднав вчителів трьох освітніх галузей (мистецька, освітня галузь «Фізична культура» та мовно-літературна галузь (іноземні мови) та курсантів підвищення кваліфікації за темою для обговорення: «Медіаінтеграція: цінності, компетентності, практики».
10 черв. 2023

«Ігрові практики підтримки благополуччя дітей»

8 червня відбулася друга зустріч з педагогами закладів дошкільної освіти, що присвячена психосоціальній підтримці дітей та педагогів ЗДО, за темою «Ігрові практики підтримки благополуччя дітей». У роботі взяли участь 230 працівників закладів дошкільної освіти Одеської області.
9 черв. 2023

Дискусійний простір НУШ: рухаємося разом

7 червня відбулася чергова зустріч у форматі "Дискусійний простір НУШ: рухаємося разом" за темою: «Медіаінтеграція: цінності, компетентності, практики».
8 черв. 2023

Тижнева навчальна поїздка в рамках міжнародної програми "Well-being адаптація українських учнів у чеських школах"

В рамках міжнародного досвіду за програмою «Well-being та адаптація українських учнів у чеських школах» в рамках проєкту «Підтримка відновлення української освіти» 1 червня продовжилась навчальна поїздка Чеською Республікою.
7 черв. 2023

Розвиток soft skills класних керівників закладів загальної середньої освіти

5 червня відбулася четверта сесія обласного постійно діючого семінару «Розвиток soft skills класних керівників закладів загальної середньої освіти» для заступників директорів з виховної роботи та класних керівників закладів освіти Одещини.
5 черв. 2023

Тижнева навчальна поїздка в рамках міжнародної програми "Well-being та адаптація українських учнів у чеських школах"

Міжнародний досвід є вкрай важливим для сучасних освітян, особливо важливою стала підтримка та співпраця наших чеських партнерів.
5 черв. 2023

Тімбілдингової сесії для колективу Академії

Одним із ключових адаптивних завдань керівника організації при входженні в колектив нових співробітників, реорганізації структури та роботи в умовах кризових ситуацій (а саме такою умовою стала війна), є реінтеграція організаційної команди.