Новини

Новини: 1461
13 лип. 2023

Здобувачі освіти академії взяли участь в освітніх студіях Рольфа Голлоба

На запрошення наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Академії здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії та науково-педагогічні праівники Академії долучилися до серії освітніх студій, які проводилися в межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».
13 лип. 2023

Освітня студія «Громадське самоврядування в школі ефективної демократії» #DECIDE

12 липня для учасників швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» з з Івано-Франківщини, Луганщини, Полтавщини та Одещини відбулася третя освітня студія «Громадське самоврядування в школі ефективної демократії».
12 лип. 2023

Освітня студія «Забезпечення якості освіти в школі ефективної демократії» #DECIDE

В межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» 11 липня відбулася друга освітня студія «Забезпечення якості освіти в школі ефективної демократії», участь в якій взяли освітяни з Івано-Франківщини, Луганщини, Полтавщини та Одещини.
7 лип. 2023

Освітня студія «Організація освітнього процесу в школі ефективної демократії» #DECIDE

7 липня в межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» відбулася перша освітня студія «Організація освітнього процесу в школі ефективної демократії».
30 черв. 2023

100 років на службі освіти Одещини - такий шлях журналу "Наша школа"

100 років на службі освіти Одещини - такий шлях журналу "Наша школа", видання якого традиційно є важливою складовою діяльності нашого закладу.
29 черв. 2023

Навчання членів Піклувальних рад громад-партнерів проєкту DECIDE

В межах Швейцарсько-українського проєкту "DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти в Україні" 26-27 червня в режимі онлайн відбувся третій етап навчання для членів піклувальних рад закладів загальної середньої освіти територіальних громад-партнерів проєкту в Одеській області.
28 черв. 2023

Засідання нетворкінг – клубу педагогів – фасилітаторів педагогічної студії «НУШ в дії»

27 червня відбулося засідання нетворкінг – клубу педагогів – фасилітаторів педагогічної студії «НУШ в дії».
24 черв. 2023

Вебінар «Ресурси для професійного розвитку педагогічних працівників з питань STEM-навчання у процесі викладання технологій та інформатики»

23 червня відбувся вебінар «Ресурси для професійного розвитку педагогічних працівників з питань STEM-навчання у процесі викладання технологій та інформатики».
24 черв. 2023

Друга екскурсія "Різнобарв'я освіти Одещини" виставковою залою Академії

23 червня відбулася друга екскурсія "Різнобарв'я освіти Одещини" виставковою залою Академії "Розвиток Освіти Одещини".
24 черв. 2023

Методичний тренінг для педагогічних працівників ЗЗСО з методики викладання курсом за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8(9) класів

Спільнота освітян Одещини активно продовжує знайомитися із курсом за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8(9) класів. У рамках проєкту «DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти» протягом 19-23 червня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн-режимі відбувся методичний тренінг для педагогічних працівників ЗЗСО з методики викладання даного курсу.