Новини

Новини: 1461
28 вер. 2022

Перший модуль методичного тренінгу “Використання ресурсів ОДГ/ОПЛ задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни”

В рамках співпраці ГО “Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU” щодо реалізації швейцарсько-українського проєкту DECIDE - “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” науково-педагогічні працівники КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” розпочали участь у методичному тренінгу для науково-педагогічних працівників закладів післядипломної педагогічної освіти “Використання ресурсів ОДГ/ОПЛ задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни”.
28 вер. 2022

Освітня поїздка до Чехії

В умовах військової агресії до процесу впровадження реформ освітньої сфери додалося безліч додаткових викликів, що потребують вирішення українським освітянами.
28 вер. 2022

Онлайн-марафон, присвячений Дню дошкілля

27 вересня відбувся Всеукраїнський педагогічний онлайн-марафон, присвячений професійному святу - Дню дошкілля.
27 вер. 2022

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ФОРУМІ АКАДЕМІЧЕНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ 2022

Центр забезпечення якості освіти Академії інформує про можливість взяти участь у безкоштовному вебінарі від Unicheck та Національного агентства із забезпечення якості освіти «ФОРУМ АКАДЕМІЧЕНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ 2022»
27 вер. 2022

Презентація монографії професора Сагач Г.М. «Благословенний Григорій Сковорода в освітньо-просвітницькому просторі» (Частина ІІ)

Григорій Сковорода є янголом-охоронцем серця і розуму рідного народу. Так стверджує професор Галина Сагач, за підсумками дослідження різних аспектів життєтворчості українського мандрівного філософа Сковороди. І з цим не можна не погодитися.
25 вер. 2022

Вітаємо з Днем дошкілля!

Прийміть наші щирі вітання з професійним святом - Днем дошкілля!
25 вер. 2022

Візит до осередку допомоги українським захисникам

Представники КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради", учасники чесько-українського освітнього проєкту з впровадження інклюзивної освіти, відвідали осередок українського волонтерського руху в Празі.
25 вер. 2022

Інклюзивна освіта на практиці

Знайомство з закордонною практикою колег, обмін досвідом завжди розширює горизонти та відкриває нові можливості. У межах освітньої поїздки «Інклюзивна освіта» співробітникам КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної радс" вдалося познайомитися з досвідом реалізації соціальної інклюзії чеської школи в Горацькому намєсті, яка прийняла у свої класи 45 українських дітей.
25 вер. 2022

Посвята в магістранти

Сьогодні в КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" втретє відбулася значима подія, а саме посвята у магістранти здобувачів освіти другого рівня заочної форми навчання магістратури за спеціальністю 011 "Освітні, педагогічні науки".
24 вер. 2022

Семінар – тренінг «Соціальні ігри як засіб формування комунікативних навичок всіх учасників освітнього процесу»

23 вересня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» фахівціями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено семінар – тренінг «Соціальні ігри як засіб формування комунікативних навичок всіх учасників освітнього процесу».