Новини

Новини: 1461
20 вер. 2023

#Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // Трек 2. Мовно-літературна освітня галузь (іноземні мови)

Вчителі іноземних мов Одещини стали учасниками дискусійного простору, в межах роботи якого обговорювалась тема «Траєкторія поступу вчителя та учня: проєкція взаємодії».
20 вер. 2023

#Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // Трек 2. Освітня галузь «Фізична культура»

19 вересня 2023 року відбулась зустріч учасників дискусійного простору вчителів освітньої галузі «Фізична культура».
19 вер. 2023

#Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // Трек 2

18 вересня 2023 року розпочато Трек 2. «Базове предметне навчання: поступ вчителя та учня» дискусійного простору «Нова українська школа: рухаємось разом». Цього разу обговорювалась тема «Траєкторія поступу вчителя та учня: проєкція взаємодії»
13 вер. 2023

Онлайн-воркшоп «Використання ресурсів ОДГ/ОПЛ для розвитку демократичної атмосфери у дитячих спільнотах»

В межах Тижня громадянського суспільства 12 вересня для педагогічних працівників ЗЗСО відбувся методичний онлайн-воркшоп «Використання ресурсів ОДГ/ОПЛ для розвитку демократичної атмосфери у дитячих спільнотах».
13 вер. 2023

Уроки кризи для майбутнього

Цікава, надихаюча зустріч науково-педагогічних працівників нашої академії з колегами з Білої Церкви, Вінниці, Києва, Ужгорода. Тема навчального модуля "Уроки кризи для майбутнього".
12 вер. 2023

Другий день українсько-австрійського проєкту "Уроки кризи для майбутнього"

Другий день українсько-австрійського проєкту "Уроки кризи для майбутнього" розпочався з обміну досвідом австрійських колег із застосування методів рефлексії. Команда, яка професійно підібрана Домініком Айзенманн, аташе з питань освіти Австрії в Україні, ще раз довела: разом ми сила!
11 вер. 2023

KyivBookFest

Книга – це зброя! – гасло книжкового фестивалю.
11 вер. 2023

Сучасні українські письменники та поети: творчість та активна громадянська позиція

Літературний процес в Україні набуває нових творчих рис, нової якості. Розпочалася переоцінка суспільних ідеалів, історичних явищ, самої літератури.
10 вер. 2023

Навчання вчителів фізичної культури за олімпійським видом спорту «Хокей на траві»

9 вересня 2023 року у День фізичної культури та спорту України в м. Балта Подільського району вперше відбулось навчання 30ти вчителів фізичної культури за олімпійським видом спорту «Хокей на траві».
9 вер. 2023

Брифінг у Медіа центрі Ukraine Media Center Odesa "Ти як?"

Ментальне здоров'я за визначенням ВОЗ – це стан рівноваги та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя. І його важливість не викликає сумніву.