Новини

Новини: 1461
18 серп. 2022

Семінар-нарада «Розвиток різнорівневого навчання математики в контексті становлення НУШ»

16 серпня відбувся семінар-нарада для керівників методичних об'єднань вчителів математики районів, територіальних громад, міст обласного підпорядкування, закладів загальної середньої освіти усіх форм власності (on-line режим). До заходу долучилися близько 50 учасників.
18 серп. 2022

Онлайн-івент учителів 6-х пілотних класів Нової української школи

В межах навчання за новою програмою впродовж другого півріччя 2022 року проходитимуть онлайн-івенти з учителями 6-х пілотних класів НУШ.
17 серп. 2022

Навчання заступників директорів ЗЗСО “Нова українська школа: нові формати, нові можливості»

15-16 серпня у форматі онлайн відбулося навчання заступників директорів закладів загальної середньої освіти області “Нова українська школа: нові формати, нові можливості». Модерувала захід Оксана Левчишена, проректор з науково-педагогічної та методичної діяльності КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», к.і.н.
15 серп. 2022

Відновлено видання наукового журналу Академії!

В нас гарна новина! Відновлено видання наукового журналу Академії!
14 серп. 2022

Стратегічна сесія команди швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти»

Напередодні старту нового навчального року, 10-12 серпня відбулася стратегічна сесія команди швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти», метою якої було спланувати подальшу діяльність проєкту з врахуванням нових викликів та запитів в освіті в умовах воєнного стану в Україні.
12 серп. 2022

12 серпня - День молоді в Україні

З метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів, 29 липня 2021 року Указом Президента України був установлений День молоді в Україні, відзначення якого передбачається щороку 12 серпня, в Міжнародний день молоді.
5 серп. 2022

Курс за вибором «Навчаємось жити в громаді» отримав гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі»

Вітаємо команду швейцарсько-українського проєкту "DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти" та шкільні команди Одещини, які в 2021/22 навчальному році пілотували курс за вибором «Навчаємось жити в громаді» для здобувачів освіти 8(9) класів ЗЗСО, з отриманням грифу «Схвалено для використання в освітньому процесі».
28 лип. 2022

З Днем Української Державності!

Цьогоріч 28 липня, у день хрещення Київської Русі-України, ми вперше відзначаємо День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.
21 лип. 2022

Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня Української Державності

28 липня в Україні відзначається День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення.
14 лип. 2022

Порадник "Ідеї з організації літніх клубів для дітей в громадах з фокусом на інтеграцію дітей-ВПО"

В межах Швейцарсько-українського проєкту "DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти" авторським колективом у складі Жабенко Л., Гриньової М., Дробот М., Михайлової Т., Скоропляс Т., Задорожної Є., Гусак А. під загальною редакцією Полторак В. та Молчанової Ю. розроблений порадник "Ідеї з організації літніх клубів для дітей в громадах з фокусом на інтеграцію дітей-ВПО".