Новини

Новини: 1461
28 черв. 2022

Вітаємо з державним святом – Днем Конституції України!

Конституція України 1996 року, наголошуючи на абсолютній цінності людини, її житті і здоров'ї, честі й гідності, недоторканності та безпеці, дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
28 черв. 2022

Захист науково-викладацької практики здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня доктора філософії другого року навчання

27 червня в онлайн форматі відбувся захист результатів науково-викладацької практики здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня доктора філософії другого року навчання КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради”, до проведення якого були залучені здобувачі освіти, а також керівники практики від кафедри педагогіки та освітнього менеджменту.
24 черв. 2022

Проведення підсумкового етапу ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови та літератури Петра Яцика

Мова - це великий дар природи, розвинутий i вдосконалений затисячолiття з того часу, як людина стала людиною. Кiндрат Крапива Досконале знання рідної мови та вправне користування нею — одна з важливих ознак високої культури й освіченості людини.
24 черв. 2022

Постійно діючий семінар «Конвергентність в освітньому процесі закладів загальної середньої освіти»

23 червня в онлайн форматі відбулася ІІІ сесія постійно діючого семінару «Конвергентність в освітньому процесі закладів загальної середньої освіти». Основною темою обговорення стали нано-технології та їх роль в конвергентній шкільній освіті. Метою постійнодіючого семінару є формування та розвиток в освітян нового сприйняття змісту освіти і перебудова взаємодії усіх учасників освітнього процесу в ході реалізації конвергентного підходу.
23 черв. 2022

Міжнародний австрійсько-український проєкт «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах»

Сьогодні завершено навчання керівників опорних закладів освіти - учасників австрійсько-українського проєкту «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах».
22 черв. 2022

Вебінар від аспірантів академії "Проєкт і сутність проєктної діяльності"

У межах науково-викладацької практики здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня доктора філософії другого року денної форми навчання КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” 21 червня С. Мергутом, здобувачем третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня доктора філософії, членом Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених академії, був проведений вебінар для здобувачів академїі на тему: "Проєкт і сутність проєктної діяльності".
21 черв. 2022

Сьогодні свій день народження святкує Олександр Лончак, директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.

Сьогодні свій день народження святкує Олександр Лончак, директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.
20 черв. 2022

Вебінар від аспірантів академії "Як організувати вебінар і зробити його успішним?"

Безперечно, вебінари стали невід’ємною частиною сучасного ділового світу і активно інтегрувалися в освітній простір. Оскільки веб-семінари проводяться в Інтернеті, вони дозволяють компаніям, закладам освіти економити кошти на поїздках, громадському харчуванні та місцях проведення заходів, – все це витрати, які зазвичай пов’язані з особистими семінарами. Однак через велику відвідуваність веб-семінари потребують ретельного планування, щоб досягти успіху. Ось чому тим, хто планує проведення вебінару, потрібно не поспішати, щоб переконатися, що вони належним чином пройшли всі необхідні кроки, які забезпечать успіх вебінару.
19 черв. 2022

Семінар-тренінг “Нові форми громадянської парламентської просвіти дітей та молоді”

Відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії соціального партнерства та міжнародної діяльності кафедри освітньої політики КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” 17 червня в онлайн форматі був проведений семінар-тренінг “Нові форми громадянської парламентської просвіти дітей та молоді”.
19 черв. 2022

Вебінар від аспірантів академії на тему "Секрети успішного виступу"

В межах науково-викладацької практики здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня доктора філософії другого року денної форми навчання КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” аспіранти підготували низку навчальних вебінарів для здобувачів освіти академії.