Новини

Новини: 1461
12 лип. 2022

Презентація навчального посібника «Неформальна освіта людей поважного віку»

11 липня в Одеській національній науковій бібліотеці відбулася презентація навчального посібника «Неформальна освіта людей поважного віку» (автори: Букач М.М., Задорожна Л.К., Сагач Г.М., Ягоднікова В.В., Клименюк Н.В., Прасол Д.В.). Організаторами події стали КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та Одеська національна наукова бібліотека.
9 лип. 2022

Друга хвиля навчання вчителів з методики викладання курсу "Навчаємось жити в громаді"

В межах реалізації швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в закладах загальної середньої освіти Івано-Франківської, Одеської та Полтавської областей-партнерів продовжується впровадження курсу за вибором "Навчаємось жити в громаді" для учнів 8(9) класів.
8 лип. 2022

Обмін досвіду з музикування в онлайн

"Hallo, hallo, wer ist denn hier in dieser Runde?" або ж "Привіт, привіт, хто з нами сьогодні?"Це слова дитячої австрійської пісні, яку на заняттях з елементарної музичної педагогіки використовує педагогиня Аґнес Гайдер.
8 лип. 2022

Онлайн-семінар в рамках проєкту «Цифровізація викладання»

КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» продовжує співпрацю з партнерськими установами України та Австрії в рамках проєкту «Цифровізація викладання». Метою проєкту є впровадження у систему неперервної освіти формату змішаного навчання та створення високоякісних, дидактично значущих курсів для використання при онлайн/змішаному навчанні.
6 лип. 2022

Круглий стіл від Ради молодих вчених МОН «Наука: крок в ЄС»

6 липня Радою молодих вчених Міністерства освіти і науки України в онлайн форматі був проведений круглий стіл «Наука: крок в ЄС». Метою заходу було обговорення актуальних питань реформування української науки в умовах євроінтеграції. Від КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» участь у круглому столі взяла М. Гриньова, голова Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених академії.
1 лип. 2022

Нарада керівників регіональних закладів післядипломної педагогічної освіти за участю заступника МОНУ Віри Рогової

1 липня відбулась нарада керівників регіональних закладів післядипломної педагогічної освіти за участю заступника Міністра освіти і науки України Віри Рогової з питань підготовки до реалізації нового Державного стандарту базової середньої освіти у новому навчальному році в умовах реформування освіти (5-6 класи ЗЗСО).
1 лип. 2022

Круглий стіл «Безбар’єрне спілкування – основне право людини: впровадження системи альтернативної і додаткової комунікації в Україні»

30 червня відбувся круглий стіл на тему: «Безбар’єрне спілкування – основне право людини: впровадження системи альтернативної і додаткової комунікації в Україні». Головною темою для обговорення було питання тотальної комунікації та створення безбар'єрного простору для спілкування.
30 черв. 2022

Робоча зустріч в межах швейцарсько-українського проєкту "DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти в Україні"

В межах швейцарсько-українського проєкту "DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти в Україні" протягом останнього тижня червня в режимі онлайн відбулися робочі зустрічі з керівниками органів управляння освітою ТГ-партнерів проєкту в Одеській області, під час яких було розглянуто низку актуальних питань щодо подальшої роботи піклувальних рад в закладах освіти.
30 черв. 2022

Третє засідання обласної Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з метою сприяння розвитку професійних компетентностей консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників у рамках проєкту «Соціальне партнерство – майстерня майбутнього» 30 червня в онлайн-форматі відбулося третє засідання обласної Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі» за темою «Ресурси професійного зростання сучасного педагога».
30 черв. 2022

Відбулося чергове засідання Вченої ради академії

29 червня у змішаному форматі відбулося чергове засідання Вченої ради КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради".