Новини

Новини: 1461
10 черв. 2022

Методичний кластер у рамках проєкту «Соціальне партнерство – майстерня майбутнього»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з метою допомоги консультантам центрів професійного розвитку педагогічних працівників в організації діяльності з урахуванням потреб і можливостей педагогів закладів освіти 8 червня відбувся методичний кластер у рамках проєкту «Соціальне партнерство – майстерня майбутнього».
10 черв. 2022

Онлайн-семінар «Освітянські бібліотеки в інформаційному суспільстві: тенденції розвитку»

9 червня в онлайн-форматі на платформі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та одночасно із застосуванням платформи у Телеграм-каналі відбувся семінар для бібліотекарів закладів освіти Одещини «Освітянські бібліотеки в інформаційному суспільстві: тенденції розвитку». Участь у заході взяло майже 350 учасників.
10 черв. 2022

Вебінар «Виклики та можливості цифрової трансформації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти під час війни та у післявоєнний час»

9 червня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в рамках роботи нетворкінг-клубу «Будуємо якісну дошкільну освіту» проведено заключний п’ятий вебінар за темою «Виклики та можливості цифрової трансформації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти під час війни та у післявоєнний час» із серії вебінарів «Актуальні виклики для вихователів: робота з дітьми в умовах воєнного стану».
8 черв. 2022

Вітаємо авторський колектив з перемогою у конкурсному відборі підручників для НУШ!

Вітаємо авторський колектив підручника «Українська мова" для 5 класу з навчанням молдовською мовою, а саме Світлану Свінтковську, Нелю Михайловську, Марію Левинську та Тетяну Мельниченко, з успішними результатами конкурсного відбору закладами загальної середньої освіти підручників для 5 класу НУШ.
7 черв. 2022

Проєкт "Казковий час" продовжує працювати влітку

«Казковий час» і надалі продовжує працювати задля дитячих усмішок. Влітку на вас чекає ще більше цікавинок, фантастичних пригод і цікавих історій від нових казкарів! Адже, до нашої команди чарівних фей приєдналися фахівці Інклюзивно-ресурсних центрів зі всієї Одещини.
5 черв. 2022

Завершилася перша хвиля пілотування курсу "Навчаємось жити в громаді"

Задля розвитку спроможності підлітків до громадянської проактивності на місцевому рівні, тобто до свідомої, активної і відповідальної участі у житті територіальної громади, впродовж 2021/2022 н.р. у 16 територіальних громадах чотирьох областей - партнерів проєкту «DECIDЕ – Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (Івано-Франківській, Луганській, Одеській та Полтавській) відбувалось викладання курсу «Навчаємось жити в громаді» за вибором для учнів 8(9) класів закладів загальної середньої освіти.
3 черв. 2022

Серія вебінарів для працівників дошкільної освіти «Виклики війни: підтримуємо батьків вихованців»

2 червня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн режимі відбулася четверта зустріч нетворкінг-клубу за темою: «Виклики війни: підтримуємо батьків вихованців».
2 черв. 2022

Друге засідання Школи для керівників ЗЗСО «Проактивний керівник – якісна освіта»

2 червня в онлайн-форматі на платформі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулося друге засідання Школи для керівників закладів загальної середньої освіти «Проактивний керівник – якісна освіта».
2 черв. 2022

Практикум для вчителів початкової школи «Цифрові інструменти для формувального оцінювання»

На базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 31червня відбувся практикум «Цифрові інструменти для формувального оцінювання» для вчителів початкової школи.
1 черв. 2022

Привітання із закінченням трудової діяльності в академії

31 травня колектив КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» урочисто привітав із закінченням трудової діяльності в академії Трунову Валентину Андріївну та Скрипник Віру Валентинівну.