Новини

Новини: 1461
1 лист. 2021

Презентація соціальних ініціатив Центру «Нова українська школа». Тренінг з розвитку команди

29 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у режимі online проведено тренінг з розвитку команди для вчителів початкових класів, які успішно пройшли сертифікацію в період з 2019 по 2021 роки, та педагогів-тренерів НУШ.
30 жовт. 2021

Вебінар – круглий стіл «Вивчення та аналіз стану освітнього процесу. ECERS – європейська рамка оцінювання якості дошкільної освіти»

В межах роботи Школи молодого методиста ЗДО 29 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online проведено вебінар – круглий стіл «Вивчення та аналіз стану освітнього процесу. ECERS – європейська рамка оцінювання якості дошкільної освіти». Участь у роботі Школи беруть 36 вихователів-методистів ЗДО.
28 жовт. 2021

Наставницька зустріч «Пілотний експеримент: початкова школа. Постскриптум»

28 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online пройшла наставницька зустріч «Пілотний експеримент: початкова школа. Постскриптум». Модератором зустрічі була завідувач науково-методичної лабораторії початкової освіти Кравець Н.Ю.
28 жовт. 2021

Семінар - практикум «Сучасний інструментарій оцінювання навчальних досягнень учнів з історії»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 27 жовтня в режимі онлайн відбувся семінар - практикум «Сучасний інструментарій оцінювання навчальних досягнень учнів з історії».
27 жовт. 2021

«Проактивний керівник – якісна освіта»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 27 жовтня кафедрою освітньої політики в режимі онлайн проведено третє засідання Школи для керівників опорних закладів загальної середньої освіти «Проактивний керівник – якісна освіта».
27 жовт. 2021

Презентація результатів дослідження проєкту "Безпечний простір"

27 жовтня співробітники КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та освітяни Одещини взяли участь у презентації результатів дослідження проєкту НаУКМА «Безпечний простір». Захід відбувся у межах KyivEdFest.
26 жовт. 2021

Вебінар для здобувачів освіти академії «Секрети успішного виступу: від А до Я»

26 жовтня Науковим товариством студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» був проведений навчальний вебінар «Секрети успішного виступу: від А до Я», учасниками якого стали магістранти та аспіранти академії.
26 жовт. 2021

Розпочалось навчання асистентів вчителів за темою «Професійна діяльність асистента вчителя в інклюзивному освітньому середовищі»

22 жовтня розпочалось навчання асистентів вчителів, які впроваджуватимуть Державний стандарт початкової та базової середньої освіти у закладах загальної середньої освіти Одеської області, за темою «Професійна діяльність асистента вчителя в інклюзивному освітньому середовищі».
23 жовт. 2021

Продовжується навчання вчителів, які викладатимуть у 5 класах за Державним стандартом базової середньої освіти

У віртуальному просторі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» продовжуються курси підвищення кваліфікації вчителів, які викладатимуть у 5 класах за Державним стандартом базової середньої освіти в 2022/2023 навчальному році.
21 жовт. 2021

Методичний семінар «Сучасний інструментарій оцінювання навчальних досягнень учнів з біології та хімії»

21 жовтня відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в режимі онлайн відбувся методичний семінар «Сучасний інструментарій оцінювання навчальних досягнень учнів з біології та хімії». Учасниками були вчителі природознавства, біології та хімії, а також керівники методичних об’єднань закладів загальної середньої освіти області.