Новини

Новини: 1392
14 жовт. 2021

ОБЛАСНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «СТАНОВЛЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ОРІЄНТОВАНОЇ ОСОБИСТОСТІ У ВАЛЬДОРФСЬКІЙ ШКОЛІ»

13 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в online режимі відбувся обласний науково-практичний семінар для керівників ЗЗСО та педагогічних працівників області за темою «Становлення соціально-орієнтованої особистості у вальдорфській школі»
14 жовт. 2021

Науково-методичний семінар «Сучасний інструментарій оцінювання навчальних досягнень учнів з фізики»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для керівників методичних об’єднань вчителів фізики та вчителів фізики закладів освіти Одеської області проведено науково-методичний семінар за темою «Сучасний інструментарій оцінювання навчальних досягнень учнів з фізики».
14 жовт. 2021

Сесія з професійного розвитку супервізорів (педагоги-супервізори для вчителів початкових класів)

13 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у режимі online пройшло підсумкове засідання сесії з професійного розвитку супервізорів (педагоги-супервізори для вчителів початкових класів).
13 жовт. 2021

14 жовтня – День захисника України.

Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу й мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Це свято кожного і кожної, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
12 жовт. 2021

Вебінар для здобувачів освіти академії «Секрети успішної презентації: від А до Я»

12 жовтня Науковим товариством студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» був проведений навчальний вебінар «Секрети успішної презентації: від А до Я». Ідея проведення вебінару виникла за результатами опитування влітку 2021 року здобувачів вищої освіти ІІ та ІІІ рівнів освіти академії з метою виявлення рівня задоволення організацією освітньої та наукової діяльності.
12 жовт. 2021

Розпочалось навчання вчителів, які викладатимуть у 5 класах за Державним стандартом базової середньої освіти в 2022/2023 навчальному році

Реформування шкільної освіти відповідно до ідей концепції «Нова українська школа» здійснює свій поступ від початкової до базової середньої школи. В КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 8 – 11 жовтня відбулося навчання 675 вчителів, які викладатимуть у 5 класах за Державним стандартом базової середньої освіти в 2022/2023 навчальному році.
12 жовт. 2021

Про проведення семінару-практикуму для вчителів географії «Формування предметних компетентностей учнів на уроках географії з урахуванням краєзнавчого компоненту»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів географії закладів освіти Одеської області проведено семінар-практикум за темою «Формування предметних компетентностей учнів на уроках географії з урахуванням краєзнавчого компоненту».
12 жовт. 2021

Освітня подорож до Чехії «Стратегія і тренди, що підтримують розвиток і модернізацію університетів»

З 10 по 15 жовтня в рамках програми освітньої подорожі (академічної мобільності) «Стратегія і тренди, що підтримують розвиток і модернізацію університетів» в межах чесько-українського проєкту «Зміни педагогічних університетів і факультетів у 21 столітті» відбувається зустріч учасників проєкту в Чехії.
11 жовт. 2021

Обласний тур ХІХ Всеукраїнського турніру юних правознавців

09 жовтня 2021 року відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 30 вересня 2021 року №160/ОД на базі Одеського юридичного ліцею Одеської міської ради відбувся обласний тур ХІХ Всеукраїнського турніру юних правознавців. Організаційно-методичний супровід турніру здійснювали науково-педагогічні працівники КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
11 жовт. 2021

Благодійна акція «Монетки дітям»!

Працівники Комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» взяли участь в акції «Монетки дітям», яка проходила з 1 по 30 вересня 2021 року.