Новини

Новини: 1461
8 жовт. 2021

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ НА ТЕМУ «РЕАЛІЗАЦІЯ ЕСТЕТИЧНОГО КОМПОНЕНТУ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ЗАСОБАМИ ПЕДАГОГІКИ МОНТЕССОРІ»

06 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у режимі on-line відбулось чергове засідання творчої групи педагогічних працівників ЗЗСО Одеської області за темою «Реалізація естетичного компоненту виховання дітей засобами педагогіки М.Монтессорі» (ІІсесія).
8 жовт. 2021

DECIDE. Дайджест #8. Жовтень

Національна кампанія «Освіта у нових громадах від А до Я» Швидка експертна допомога для голів громад та освітніх управлінців від провідних експертів і практиків
8 жовт. 2021

Науково-практична конференція «Розвиток математичної компетентності в процесі викладання природничих дисциплін»

7 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проведено науково-практичну конференцію «Розвиток математичної компетентності в процесі викладання природничих дисциплін».
7 жовт. 2021

Міжнародна співпраця в дії!

Продовжується співпраця в межах австрійсько-українського проєкту «Інклюзивна освіта в Одеській області», який реалізується на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» за дорученням Федерального Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії та ОеАД - Австрійської служби міжнародної співпраці в галузі освіти та досліджень.
5 жовт. 2021

Тренінг у рамках австрійсько-українського проєкту “Інклюзивна освіта в Одеській області”

4 жовтня на базі тренінгового центру Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КЗВО “Одеська академія неперервної освіти одеської обласної ради” розпочався триденний тренінг у рамках австрійсько-українського проєкту “Інклюзивна освіта в Одеській області” за участі міжнародних експертів, представників академії та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів Одеської області.
4 жовт. 2021

Розпочалася настановна сесія магістрантів першого року навчання 2021 року вступу

4 жовтня розпочалась настановна сесія здобувачів вищої освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
4 жовт. 2021

Привітання співробітників Одеської обласної академії неперервної освіти з нагоди Дня працівників освіти

Жовтень – місяць, який у нас асоціюється не лише з щедрістю на осінні барви, а й святом, яке, без сумнівів, можна назвати загальнонародним. День вчителя - День працівників освіти святкують не лише вчителі, учні, батьки, а й кожен із нас, адже немає на землі людини, яка б добрим словом не згадала свого вчителя, що дав путівку у життя.
1 жовт. 2021

Вітання з професійним святом – Днем працівників освіти

Шановні колеги, в дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!
1 жовт. 2021

Школа молодого методиста ЗДО. Вебінар - тематична дискусія «Атестація педагогічних працівників. Підвищення кваліфікації»

30 вересня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online проведено вебінар - тематичну дискусію «Атестація педагогічних працівників. Підвищення кваліфікації».
30 вер. 2021

Обласний онлайн-семінар «Різні можливості – рівні права: організація інклюзивного навчання в позашкіллі

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 30 вересня відбувся обласний онлайн-семінар «Різні можливості – рівні права: організація інклюзивного навчання в позашкіллі».