Новини

Новини: 1414
11 жовт. 2021

Обласний тур ХІХ Всеукраїнського турніру юних правознавців

09 жовтня 2021 року відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 30 вересня 2021 року №160/ОД на базі Одеського юридичного ліцею Одеської міської ради відбувся обласний тур ХІХ Всеукраїнського турніру юних правознавців. Організаційно-методичний супровід турніру здійснювали науково-педагогічні працівники КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
11 жовт. 2021

Благодійна акція «Монетки дітям»!

Працівники Комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» взяли участь в акції «Монетки дітям», яка проходила з 1 по 30 вересня 2021 року.
9 жовт. 2021

VІI Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки та психології «Діти з особливими потребами: від рівних прав – до рівних можливостей»

7 та 8 жовтня фахівці Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» Орленко Ірина Миколаївна та Бальбуза Олена Миколаївна взяли участь у VІI Міжнародному конгресі зі спеціальної педагогіки та психології «Діти з особливими потребами: від рівних прав – до рівних можливостей».
8 жовт. 2021

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ НА ТЕМУ «РЕАЛІЗАЦІЯ ЕСТЕТИЧНОГО КОМПОНЕНТУ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ЗАСОБАМИ ПЕДАГОГІКИ МОНТЕССОРІ»

06 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у режимі on-line відбулось чергове засідання творчої групи педагогічних працівників ЗЗСО Одеської області за темою «Реалізація естетичного компоненту виховання дітей засобами педагогіки М.Монтессорі» (ІІсесія).
8 жовт. 2021

DECIDE. Дайджест #8. Жовтень

Національна кампанія «Освіта у нових громадах від А до Я» Швидка експертна допомога для голів громад та освітніх управлінців від провідних експертів і практиків
8 жовт. 2021

Науково-практична конференція «Розвиток математичної компетентності в процесі викладання природничих дисциплін»

7 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проведено науково-практичну конференцію «Розвиток математичної компетентності в процесі викладання природничих дисциплін».
7 жовт. 2021

Міжнародна співпраця в дії!

Продовжується співпраця в межах австрійсько-українського проєкту «Інклюзивна освіта в Одеській області», який реалізується на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» за дорученням Федерального Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії та ОеАД - Австрійської служби міжнародної співпраці в галузі освіти та досліджень.
5 жовт. 2021

Тренінг у рамках австрійсько-українського проєкту “Інклюзивна освіта в Одеській області”

4 жовтня на базі тренінгового центру Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КЗВО “Одеська академія неперервної освіти одеської обласної ради” розпочався триденний тренінг у рамках австрійсько-українського проєкту “Інклюзивна освіта в Одеській області” за участі міжнародних експертів, представників академії та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів Одеської області.
4 жовт. 2021

Розпочалася настановна сесія магістрантів першого року навчання 2021 року вступу

4 жовтня розпочалась настановна сесія здобувачів вищої освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
4 жовт. 2021

Привітання співробітників Одеської обласної академії неперервної освіти з нагоди Дня працівників освіти

Жовтень – місяць, який у нас асоціюється не лише з щедрістю на осінні барви, а й святом, яке, без сумнівів, можна назвати загальнонародним. День вчителя - День працівників освіти святкують не лише вчителі, учні, батьки, а й кожен із нас, адже немає на землі людини, яка б добрим словом не згадала свого вчителя, що дав путівку у життя.