Новини

Новини: 1461
19 лист. 2021

Науково-практичний семінар «Предметно-методичний супровід учнівських олімпіад з математики: рівняння, нерівності та їх системи в сучасних олімпіадних завданнях»

18 листопада на кафедрі методики викладання і змісту освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн-форматі відбувся науково-практичний семінар «Предметно-методичний супровід учнівських олімпіад з математики: рівняння, нерівності та їх системи в сучасних олімпіадних завданнях».
19 лист. 2021

До відома абітурієнтів! Підготовчі курси англійської мови

КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» запрошує студентів та вступників розпочати підготовку до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови.
18 лист. 2021

«Піклувальна рада закладів освіти громади

В Одеській області реалізується Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти». На виконання умов Меморандуму про співпрацю, з метою сприяння ефективному управлінню освітою на місцевому рівні, 16 – 17 листопада в громадах Одеської області - партнерах проєкту, а саме в Визирській, Красносільській, Кілійській та Нерубайській відбулися робочі зустрічі з національною експерткою Проєкту DECIDE Наталею Байтеміровою за темою «Піклувальна рада закладів освіти громади».
18 лист. 2021

Міжнародний австрійсько-український проєкт «Цифровізація викладання»

В українському освітньому просторі стартував новий інноваційний проєкт «Цифровізація викладання», який проходить в межах австрійсько-українського співробітництва за підтримки OEAD.
18 лист. 2021

Зустріч з представниками Освітнього центру Верховної Ради України та Українського державного центру позашкільної освіти

17 листопада відбулася зустріч представників обласних рад учнівського самоврядування, їх координаторів та представників Освітнього центру Верховної Ради України, організована Українським державним центром позашкільної освіти.
17 лист. 2021

Вітаємо здобувачів вищої освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з Міжнародним днем студента!

Нехай навчання дається легко, іспити складаються швидко, а вільного часу буде вдосталь для самоосвіти. Також у цей день хочеться побажати, щоб роки навчання в нашій академії стали знаковими у вашому житті.
15 лист. 2021

Запрошуємо науково-педагогічних працівників на курси підвищення кваліфікації

Комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки України на підвищення кваліфікації за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки (наказ МОН від 26.10.2019 № 1020-л) запрошує науково-педагогічних працівників на курси підвищення кваліфікації. Проходження курсів підвищення кваліфікації відбувається за різними формами: очною в режимі offline, onlinе, навчання без відриву від виробництва (початок занять о 15.00) та формою стажування.
13 лист. 2021

Презентація монографії «Початкова освіта у контексті шкільних змін: теорія, методика, практика, досвід»

Сьогодні, напередодні старту впровадження Концепції «Нова українська школа» в середній школі, настав час осмислити, проаналізувати з наукових позицій досвід її впровадження в початковій школі. 12 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» відбулась презентація колективної монографії «Початкова освіта у контексті шкільних змін: теорія, методика, практика, досвід».
12 лист. 2021

Успішні практики децентралізації для розвитку демократичної освіти

Нині в Україні одночасно відбувається два взаємопов’язаних процеси - реформа децентралізації та реформа різних галузей освіти, які ставлять перед нами нові виклики та відкривають нові можливості.
12 лист. 2021

І Обласна науково-практична конференція «Архітектоніка освіти регіону: реалії, проблеми, стратегічний рух»

11 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» кафедрою освітньої політики проведена І Обласна науково-практична конференція «Архітектоніка освіти регіону: реалії, проблеми, стратегічний рух». Мета конференції - визначення векторів трансформації архітектури регіональної системи освіти для реалізації стратегії сталого розвитку в сучасних соціальних умовах.