Новини

Новини: 1461
26 жовт. 2023

Всеукраїнський форум з міжнародною участю «Активний форум: здорова школа – здорова громада»

24-25 жовтня 2023 року м. Києві відбувся Всеукраїнський форум з міжнародною участю «Активний форум: здорова школа – здорова громада»
26 жовт. 2023

УВАГА! ІІ етап Інтелектуальні змагання з базових дисциплін для учнів сільських шкіл

28 жовтня 2023 року відбудеться ІІ етап інтелектуальних змагань з української мови та літератури, англійської мови, німецької мови, історії, математики, фізики, хімії, біології, географії.
25 жовт. 2023

ХIV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

31 жовтня 2023 року розпочнеться ХIV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
25 жовт. 2023

XXIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури 27 жовтня, у День української писемності та мови, який, згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського, відтепер відзначатиметься саме цього дня, з 11-ї до 12-ї години Українське радіо проводить XXIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.
25 жовт. 2023

ХХІV МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

27 жовтня 2023 року до Дня української писемності та мови розпочнеться ХХІV Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.
24 жовт. 2023

Тренінг за темою «Ідентичність: я у своїй громаді»

24 жовтня продовжено роботу серії тренінгів для працівників закладів дошкільної освіти, консультантів ЦПРПП «Розвиток громадянської компетентності у дітей передшкільного віку».
23 жовт. 2023

Стартував національний конкурс учнівських відеосюжетів «Репортер»

Національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України «Фільтр» оголосив другий національний конкурс «Репортер» (далі – Конкурс).
20 жовт. 2023

IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ РАД МОЛОДИХ УЧЕНИХ

19 жовтня відбувся IV Всеукраїнський форум рад молодих учених. Захід був ініційований Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України і проводився з метою комунікаційної підтримки та активізації співпраці між молодими вченими України, радами молодих учених, громадськими організаціями та об’єднаннями науковців, органами державної влади та представниками бізнесу, сприяння розвитку наукового потенціалу, популяризації наукової та науково-технічної діяльності молодих учених.
20 жовт. 2023

Онлайн-навчання «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти закладу дошкільної освіти. Самооцінювання освітньої діяльності»

З 16 по 23 жовтня 2023 року в межах співпраці та реалізації стратегічного партнерства КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та Управління Державної служби якості освіти в Одеській області проводиться онлайн-навчання «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти закладу дошкільної освіти. Самооцінювання освітньої діяльності» для керівників закладів дошкільної освіти.
20 жовт. 2023

Семінар темою «Абетка з медіаграмотності: навчаємо дошкільників» для працівників ЗДО, консультантів ЦПРПП

20 жовтня продовжено роботу постійно діючого семінару для працівників закладів дошкільної освіти, консультантів ЦПРПП «Цифрові інструменти для працівників дошкільної освіти». Четверта зустріч відбулася за темою «Абетка з медіаграмотності: навчаємо дошкільників».