Новини

Новини: 1461
6 жовт. 2023

Зустріч в Освітньому центрі ВРУ до Міжнародного дня вчителя

5 жовтня педагоги та керівники закладів освіти Одещини, які є учасниками Всеукраїнської мережі парламентських осередків, взяли участь в онлайн зустрічі до Міжнародного дня вчителя від Освітнього центру Верховної Ради України.
5 жовт. 2023

Івент-простір «Сковородинська світлиця»

05 жовтня 2023 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся культурно-просвітницький заход «Івент-простір «Сковородинська світлиця»».
4 жовт. 2023

Всеукраїнський урок з медіаграмотності

6 жовтня о 12:00 національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики та Суспільне Мовлення проведуть Всеукраїнський урок єдності для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів. Урок транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та на YouTube-каналі Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі.
4 жовт. 2023

Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини

3 жовтня розпочато роботу серії тренінгів для працівників закладів дошкільної освіти, консультантів ЦПРПП «Розвиток громадянської компетентності у дітей передшкільного віку». Перша зустріч відбулася за темою «Освіта для демократичного громадянства та Освіта з прав людини».
3 жовт. 2023

Вебінар «Атестація педагогічних працівників. Підвищення кваліфікації»

29 вересня 2023 року продовжила роботу «Школа молодого методиста». Проведено вебінар - тематичну дискусію «Атестація педагогічних працівників. Підвищення кваліфікації».
2 жовт. 2023

Круглий стіл «Спільний освітній простір ЗДО-НУШ». Підведення підсумків реалізації регіонального проєкту

14 вересня проведено круглий стіл «Спільний освітній простір ЗДО-НУШ» для учасників регіонального науково-методичного проєкту «ДО-НУШ». Триває завершальний етап проєкту. Відбулося підведення підсумків учасниками проєкту.
1 жовт. 2023

З Днем захисника і захисниці України!

З Днем захисника і захисниці України!
29 вер. 2023

Нагородження з нагоди професійного свята!

Традиційно, у першу неділю жовтня, наша країна відзначає професійне свято – День працівників освіти, День вчителя.
29 вер. 2023

30 вересня – Всеукраїнський День бібліотек!

Всеукраїнський день бібліотек з’явився в нашому календарі в 1998 році. Цю подію було засновано на підтримку ініціативи працівників бібліотечної сфери, а також як знак визнання незамінної ролі бібліотек у розвитку української науки, культури та освіти. Окрім цього, 30 вересня стало професійним святом для всіх бібліотекарів України.
29 вер. 2023

Вітаємо сильних, мужніх, незламних та креативних колег з Днем працівника освіти!

Вітаємо сильних, мужніх, незламних та креативних колег з Днем працівника освіти! Це особливе свято, коли ми згадуємо про важливість та велич педагогічної професії. Воно є символом вдячності та поваги до людей, які творять найцінніший скарб суспільства ˗ нові покоління.