Новини

Новини: 1461
1 черв. 2022

Міжнародний день захисту дітей

1 червня - Міжнародний день захисту дітей, який має на меті нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини.
31 трав. 2022

Методичні гайди для працівників дошкільної освіти

Наразі Україна переживає найважчі часи – протистояння навалі агресора. Проте героїчний спротив українського народу надає впевненості у нашій Перемозі і віри, що невдовзі, після перемоги, в закладах освіти відновиться повноцінний освітній процес. Тож педагогічним працівникам, зокрема вихователям закладів дошкільної освіти, варто зосередити увагу на забезпеченні безпечних умов праці та збереженні життя, фізичного та психічного здоров’я дітей в закладах освіти.
27 трав. 2022

Запрошуємо до участі в онлайн-форумі «Креативні вчителі: стратегії успіху»

Шановні колеги, вчителі початкової школи! 16 червня 2022 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбудеться онлайн-форум «Креативні вчителі: стратегії успіху».
27 трав. 2022

Вебінар для працівників дошкільної освіти «Відновлення ресурсності та способи стабілізації емоційного стану вихователів».

26 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн режимі продовжено роботу нетворкінг-клубу «Будуємо якісну дошкільну освіту», який наразі об’єднав 200 працівників дошкільної освіти довкола серії вебінарів «Актуальні виклики для вихователів: робота з дітьми в умовах воєнного стану». Третя зустріч відбулася за темою: «Відновлення ресурсності та способи стабілізації емоційного стану вихователів».
27 трав. 2022

Сьогодні у школах Одещини завершується навчальний рік

Зазвичай Свято останнього дзвоника збурює хвилю найщиріших емоцій в учнів, педагогів та батьків і по-особливому щемливе, душевне та радісне для випускників.
25 трав. 2022

Онлайн-сесія з професійного розвитку педагогів-супервізорів

24 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулася онлайн-сесія з професійного розвитку педагогів-супервізорів.
21 трав. 2022

Обласний науково-практичний семінар "Розвиток пінзанвальної активності учнів технологіями Вальдорфської педагогіки"

20 травня 2022 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в online режимі відбувся обласний науково-практичний семінар для керівників та педагогічних працівників ЗЗСО області за темою «Розвиток пізнавальної активності учнів технологіями вальдорфської педагогіки»
21 трав. 2022

"Педагогічна наука і освіта у сучасному вимирі: проблеми і перспективи розвитку"

Колектив КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" приєднується до побажань учасників IV Всеукраїнської науково-практичної конференції "Педагогічна наука і освіта у сучасному вимирі: проблеми і перспективи розвитку" та вітає науковців і майбутніх вчених із Днем науки в Україні!
21 трав. 2022

Доступ до міжнародного наукового порталу Research4Life відкрито!

У межах проєкту Research4Life КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» до кінця 2022 року отримала безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів на платформі Research4Life.
20 трав. 2022

Майстер-клас "Використання інтерактивних дошок Padlet, Jаmboard на уроках історії: місія здійсненна"

Відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії громадянської, історичної та мистецької освіти кафедри методики викладання і змісту освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 19 травня було проведено майстер-клас для вчителів історії, в ході якого педагогічні працівники розглянули потенціал використання сучасного онлайн-інструментарію задля створення комфортного освітнього простору на уроках історії в умовах сьогодення.