Новини

Новини: 1392
21 жовт. 2021

Методичний семінар «Сучасний інструментарій оцінювання навчальних досягнень учнів з біології та хімії»

21 жовтня відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в режимі онлайн відбувся методичний семінар «Сучасний інструментарій оцінювання навчальних досягнень учнів з біології та хімії». Учасниками були вчителі природознавства, біології та хімії, а також керівники методичних об’єднань закладів загальної середньої освіти області.
21 жовт. 2021

Лекція-дискусія “Що робити з замовними роботами?“

21 жовтня здобувачі ІІ та ІІІ рівнів вищої освіти та викладачі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» взяли участь у вебінарі «Що робити з замовними роботами». Захід присвячений кампанії боротьби з замовними роботами, що її проводить проєкт “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти”.
21 жовт. 2021

Майстер-клас «Фонематичний недорозвиток мовлення: граючись навчаємось (ігрові засоби корекції ФФН)»

21 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в.о. завідувача кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти, Павленко Катериною Миколаївною в онлайн-режимі було проведено майстер-клас «Фонематичний недорозвиток мовлення: граючись навчаємось (ігрові засоби корекції ФФН)».
21 жовт. 2021

Семінар-тренінг «Ігрові форми залучення учнів до математичної творчості»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів математики закладів освіти Одеської області 20 жовтня проведено семінар-тренінг «Ігрові форми залучення учнів до математичної творчості (математичні квести, брейн-ринги, вікторини тощо)».
20 жовт. 2021

Зустрічі учнівської молоді в межах освітньої ініціативи «Школа «Дія»

Учнівська молодь хоче бути почутою та прагне бути соціально активною! Саме під таким гаслом проходять зустрічі учнівської молоді з адміністрацією закладів освіти та представниками органів місцевої влади. Зустрічі є частиною освітньої ініціативи "Школа" ДіЯ", яка реалізується КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в межах міжнародного проєкту "SIMschool - симуляційні ігри з вивчення прав людини».
20 жовт. 2021

Постійно діючий семінар «Дизайн сучасного уроку» для керівників ЗЗСО

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 20 жовтня в онлайн-режимі відбулася ІІІ сесія постійно діючого семінару «Дизайн сучасного уроку».
20 жовт. 2021

Навчання щодо впровадження в ЗЗСО системи НАССР в межах проєкту DECIDE

В межах реалізації швейцарсько-українського проєкту «DECIDE –Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в Одеській області, 19-20 жовтня експерти проєкту Іван Полюхович та Олександр Сологуб проводили навчання щодо впровадження сиcтеми НАССР в закладах освіти Визирської, Красносільської, Нерубайської та Кілійської територіальних громад.
19 жовт. 2021

Робочі зустрічі голів територіальних громад з експертами проєкту DECIDE

В межах реалізації швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в Одеській області, 18 - 19 жовтня відбулись робочі зустрічі в форматі онлайн з експертами проєкту DECIDE.
19 жовт. 2021

Робоча зустріч з експертами проєкту DECIDE

В межах реалізації швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в Одеській області, робочою групою зі стратегічного планування розвитку галузі освіти в Одеській області був проведений аналітичний звіт щодо оцінки стану дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти.
19 жовт. 2021

Науково - практичний семінар «Формування комунікативної компетентності консультантів центрів професійного розвитку педагогів на засадах соціального партнерства»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 19 жовтня кафедрою освітньої політики в режимі онлайн проведений науково - практичний семінар «Формування комунікативної компетентності консультантів центрів професійного розвитку педагогів на засадах соціального партнерства» для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників.