Новини

Новини: 1461
21 вер. 2021

Педагогічний марафон «Світ дошкілля» (для педагогічних працівників дошкільної освіти)

В КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з 21 по 23 вересня 2021 року проводиться Всеукраїнський педагогічний онлайн-марафон, присвячений професійному святу - Дню дошкілля.
20 вер. 2021

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «ПЕДАГОГІКА ПАРТНЕРСТВА В УМОВАХ МОДЕРНІЗАЦІЇ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА», яка відбудеться 23 листопада 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
18 вер. 2021

Проєктування освітнього процесу в умовах імплементації Державного стандарту базової середньої освіти

18 вересня в освітньому ХАБі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся завершальний етап очного навчання педагогів-тренерів за програмою «Проєктування освітнього процесу в умовах імплементації Державного стандарту базової середньої освіти».
16 вер. 2021

Онлайн-зустріч з лідерами учнівського самоврядування «Ми діти і ми маємо права»

В межах міжнародного проєкту «SIMschool – симуляційні ігри для вивчення прав людини» з метою залучення учнівства, учительства, громади до висвітлення питань прав людини впродовж серпня-жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» впроваджується освітня ініціатива «Школа «ДіЯ».
13 вер. 2021

DECIDE. Дайджест #7. Вересень

Презентація проєкту «Дебюрократизація управління освітою в Україні» Проєкт DECIDE разом з Міністерством освіти і науки України та ГО «Офіс ефективного регулювання – BRDO» презентували результати пілотної фази проєкту «Дебюрократизація управління освітою в Україні».
9 вер. 2021

Семінар «Розвиток емоційної сфери дітей з ООП та особливості її прояву»

09 вересня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» співробітниками Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти й кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти КЗВО «ОАНООР» в онлайн-режимі був проведений семінар «Розвиток емоційної сфери дітей з ООП та особливості її прояву».
9 вер. 2021

Заняття здобувачів вищої освіти в Одеській національній науковій бібліотеці

08 вересня в межах науково-дослідної практики здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки другого курсу відвідали Одеську національну наукову бібліотеку.
5 вер. 2021

Установчо-організаційна зустріч із здобувачами другого магістерського рівня заочної форми навчання

В КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" відбулася установчо-організаційна зустріч із здобувачами другого магістерського рівня заочної форми навчання магістратури академії за спеціальністю 011 "Освітні, педагогічні науки".
4 вер. 2021

Навчання освітніх експертів з питань оцінювання професійних компетентностей вчителів початкових класів під час їх сертифікації

Фахівці кафедри дошкільної і початкової освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» 2 вересня розпочали навчання у 3-х денному тренінгу для освітніх експертів з питань оцінювання професійних компетентностей вчителів початкових класів під час їх сертифікації, організованому Державною службою якості освіти.
2 вер. 2021

ЗАВЕРШЕННЯ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ЗА НОВИМ ДЕРЖАВНИМ СТАНДАРТОМ

З 17 по 30 серпня 2021 року в КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в on-line форматі проходили курси підвищення кваліфікації вчителів початкової школи, які в 2021/2022 н. р. будуть працювати з 1 класами.