Новини

Новини: 1461
30 серп. 2021

Всеукраїнський педагогічний форум «Якісна освіта – 30 кроків до стандарту нового покоління»

28 серпня у Палаці Культури м. Чорноморська відбувся Всеукраїнський педагогічний форум «Якісна освіта – 30 кроків до стандарту нового покоління». Захід був організований спільними зусиллями відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області,
28 серп. 2021

Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти

У 2021/2022 навчальному році розпочинається реалізація інноваційного освітнього проєкту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти». Це є наступним кроком у розбудові нової української школи та стартом реалізації її ідей в базовій середній освіті.
26 серп. 2021

Серпнева конференція педагогічних працівників «Освіта Одещини 30: якість, доступність та безпечність»

Розпочинаючи новий навчальний рік, кожен з нас відчуває надзвичайну відповідальність. І цей навчальний рік, його початок не є виключенням. Він теж особливий. Особливий не лише через надзвичайно велику кількість і складність викликів, які стоять перед освітою, а, насамперед, через їх глобальність, віддаленість і, водночас, близькість до освіти.
26 серп. 2021

Семінар-нарада «Організаційно-методичний супровід роботи психологічної служби системи освіти»

26 серпня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» центром практичної психології та соціальної роботи було проведено обласний онлайн семінар-нарада для педагогічних працівників, відповідальних за діяльність психологічної служби в системі освіти Одеської області за темою «Організаційно-методичний супровід роботи психологічної служби системи освіти».
25 серп. 2021

Педагогічна майстерня. Нетворкінг-клуб для працівників дошкільної освіти «Будуємо якісну дошкільну освіту»

25 серпня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online проведено засідання нетворкінг клубу «Будуємо якісну дошкільну освіту». Захід проводила завідувач науково-методичної лабораторії дошкільної освіти Паламарчук І.В. У роботі круглого столу взяли участь 60 працівників закладів дошкільної освіти.
25 серп. 2021

Круглий стіл «Роль інклюзивно-ресурсних центрів у формуванні сучасного, безпечного та комфортного освітнього простору»

25 серпня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» Одеським обласним ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти було проведено круглий стіл для директорів інклюзивно-ресурсних центрів Одеської області за темою «Роль інклюзивно-ресурсних центрів у формуванні сучасного, безпечного та комфортного освітнього простору».
24 серп. 2021

День Незалежності України!

Щиро вітаємо із визначним святом – Днем Незалежності України!
23 серп. 2021

День Державного Прапора

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України!
22 серп. 2021

Семінар-нарада «Організація освітньої діяльності щодо реалізації компетентнісного потенціалу мовно-літературної освітньої галузі на уроках української мови та літератури, зарубіжної літератури»

20 серпня на базі науково-методичної лабораторії мовно-літературної освіти кафедри методики викладання і змісту освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в online-режимі відбувся семінар-нарада «Організація освітньої діяльності щодо реалізації компетентнісного потенціалу мовно-літературної освітньої галузі на уроках української мови та літератури, зарубіжної літератури» для методистів РМК (ММК), консультантів об’єднаних територіальних громад, керівників РМО (ММО), МО учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури.
20 серп. 2021

Семінар «Інноваційна діяльність бібліотек закладів освіти та їх роль у формуванні інноваційної культури, творчої активності здобувачів освіти та педагогічного колективу»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 20 серпня відбувся онлайн-семінар для відповідальних в органах управління освітою за роботу щодо забезпечення підручниками закладів освіти та роботу освітянських бібліотек Одеської області на тему «Інноваційна діяльність бібліотек закладів освіти та їх роль у формуванні інформаційної культури, творчої активності здобувачів освіти та педагогічного колективу». У заході взяли участь 96 осіб.