Новини

Новини: 1461
20 серп. 2021

Всеукраїнський серпневий форум

19 серпня у місті Києві відбувся Всеукраїнський серпневий форум «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху». Онлайн-трансляція заходу відбувалася на офіційній сторінці Міністерства освіти і науки України у фейсбуці.
20 серп. 2021

Обласний семінар – нарада з проблеми «Особливості проектування освітньої діяльності педагогічних працівників у 2021/2022 навчальному році»

19 серпня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у форматі вебінару відбувся обласний семінар-нарада з проблеми «Особливості проектування освітньої діяльності педагогічних працівників у 2021/2022 навчальному році» для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників міських, селищних, сільських територіальних громад, керівників методичних об’єднань вчителів фізичної культури, «Захисту України», заступників директорів з виховної роботи, класних керівників, педагогів-організаторів, педагогів закладів позашкільної освіти
20 серп. 2021

Семінар-нарада «Організація роботи методичних об’єднань учителів математики з впровадження Державного стандарту базової середньої освіти (математична освітня галузь)»

19 серпня на базі науково-методичної лабораторії природничо-математичної освіти кафедри методики викладання і змісту освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в online-режимі відбувся семінар-нарада «Організація роботи методичних об’єднань учителів математики з впровадження Державного стандарту базової середньої освіти (математична освітня галузь)».
20 серп. 2021

Увага! Оголошення!

Увага! 25-27.08.2021 р. відбудеться другий тур І (заочного) етапу очно-заочних інтелектуальних змагань з базових дисциплін серед учнів сільських шкіл Одеської області!
19 серп. 2021

Семінар-нарада для працівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників за темою: «Організація спільної методичної діяльності щодо впровадження Державного стандарту базової середньої осв

18 серпня на базі науково-методичної лабораторії природничо-математичної освіти кафедри методики викладання і змісту освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в online-форматі відбувся семінар-нарада для працівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників за темою: «Організація спільної методичної діяльності щодо впровадження Державного стандарту базової середньої освіти (математична освітня галузь)». У заході взяло участь близько 200 педагогічних працівників області.
18 серп. 2021

Семінар-тренінг «Учнівське самоврядування в дії»

17 серпня в форматі офлайн відбувся семінар-тренінг «Учнівське самоврядування в дії», який є складовою освітньої ініціативи «Школа «ДіЯ» (демократія і я) щодо залучення учнівства, учительства, громади до висвітлення питань прав людини.
18 серп. 2021

Підготовка вчителів початкової школи до роботи за новим Державним стандартом

З метою актуалізації набутих знань та якісної підготовки вчителів початкової школи до роботи за новим Державним стандартом на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» розпочалися курси підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, які в 2021/2022 навчальному році будуть працювати в 1 класі.
18 серп. 2021

Семінар-нарада «Особливості викладання природничих дисциплін в умовах реформування шкільної освіти»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів природничих дисциплін закладів освіти Одеської області проведено семінар-нараду за темою «Особливості викладання природничих дисциплін в умовах реформування шкільної освіти».
16 серп. 2021

Плановий обласний семінар-нараду «Особливості організації освітнього процесу на уроках іноземної мови»

16 серпня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» було проведено плановий обласний семінар-нараду «Особливості організації освітнього процесу на уроках іноземної мови» для вчителів іноземної мови, керівників методичних об’єднань шкіл області.
13 серп. 2021

Молодіжний обласний форум «Молодь як партнер у формуванні позитивного іміджу області/міста/громади»

За ініціативи Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації 12 серпня в онлайн-форматі відбувся Молодіжний обласний форум «Молодь як партнер у формуванні позитивного іміджу області/міста/громади», участь в якому взяли представники органів управління освітою, молоді лідери, фахівці комунальних та державних установ Одеської області, які є стейкхолдерами участі молоді на місцевому та регіональному рівні.