Новини

Новини: 1392
8 груд. 2021

Педагогічна майстерня. Нетворкінг-клуб для працівників дошкільної освіти «Будуємо якісну дошкільну освіту»

08 грудня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online пройшло засідання нетворкінг-клубу для працівників дошкільної освіти «Будуємо якісну дошкільну освіту».
8 груд. 2021

Семінар-практикум «Cool Games» на тему: «Популяризація здорового способу життя через впровадження в освітній процес Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів»

07 грудня на базі Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» та Маяківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (Одеський район, с. Маяки) спільно з Одеським обласним відділенням (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури з метою впровадження інноваційних підходів до організації фізичного виховання в школі.
8 груд. 2021

МЕТОДИЧНИЙ КЛАСТЕР у рамках проєкту «Соціальне партнерство – майстерня майбутнього»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з метою створення умов для розкриття потенціалу консультантів центрів професійного розвитку педагогів 7 грудня відбувся другий методичний кластер у рамках проєкту «Соціальне партнерство – майстерня майбутнього». Модерувала захід Г. Болдирєва, завідувачка науково-методичної лабораторії соціального партнерства та міжнародної діяльності.
6 груд. 2021

6 грудня в Україні відзначають важливе державне свято – День Збройних сил України

Сьогодні українська армія, дбаючи про захист суверенітету, незалежності і територіальної цілісності нашої держави, проходить складний етап становлення.
4 груд. 2021

Тарас Шевченко – це історія успіху, а не історія поразки

Відродження України, її духовності неможливе без вивчення спадщини Шевченка. Творчість Кобзаря – то найдорогоцінніший скарб, що підтримує сучасного українця впродовж усього життя, передається із покоління в покоління.
4 груд. 2021

Відкрита онлайн-лекція Є. Канчури "Оприлюднення результатів дослідження: кому розповісти та як написати"

3 листопада здобувачі ІІІ рівня вищої освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» взяли участь у відкритій онлайн-лекції Євгенії Орестівни Канчури на тему "Оприлюднення результатів дослідження: кому розповісти та як написати".
4 груд. 2021

Педагогічні читання «Духовно-моральні основи філософії серця Григорія Сковороди в контексті життєтворчості особистості»

3 грудня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проведено педагогічні читання на тему «Духовно-моральні основи філософії серця Григорія Сковороди в контексті життєтворчості особистості». Захід присвячений 300-річчю від дня народження Г. С. Сковороди.
4 груд. 2021

Семінар «Нові можливості грантових програм: огляд конкурсів та основні умови участі»

3 грудня викладачі та здобувачі освіти КЗВО «Одеська академія неперервної совіти Одеської обласної ради» взяли участь в онлайн-семінарі «Нові можливості грантових програм: огляд конкурсів та основні умови участі».
3 груд. 2021

Постійно-діючий семінар «Формування освітнього простору закладу освіти в умовах децентралізації: управлінський аспект»

Відповідно до плану роботи НМЛ розвитку та якості освіти кафедри освітньої політики 26 листопада у форматі онлайн відбулося третє засідання постійно-діючого семінару для керівників закладів освіти «Формування освітнього простору закладу освіти в умовах децентралізації: управлінський аспект» за темою «Управління освітою у нових громадах».
3 груд. 2021

Засідання Школи для керівників опорних ЗЗСО «Проактивний керівник – якісна освіта»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 2 грудня кафедрою освітньої політики в режимі он-лайн проведено заключне засідання Школи для керівників опорних закладів загальної середньої освіти «Проактивний керівник – якісна освіта».