Новини

Новини: 1461
23 січ. 2022

Семінар для фахівців ІРЦ «Особливості розвитку та діагностики дітей раннього віку»

21 січня 2022 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», фахівці Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти провели семінар-практикум «Особливості розвитку та діагностики дітей раннього віку». Захід відбувся у дистанційному форматі.
22 січ. 2022

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

22 січня в Одеській області проходить ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії серед учнів 8-11 класів, участь в якому беруть 129 учнів, які є призерами ІІ (районного) етапу олімпіади з географії та переможцями інтелектуальних змагань із географії серед учнів сільських шкіл.
22 січ. 2022

Експертна дискусія на тему "Молодь Одещини обирає спорт!"

21 січня співробітники академії, дотичні до питань молодіжної політики та впровадження новітніх освітніх технологій в аспекті фізичної культури, а саме Марія Гриньова та Світлана Оніщук, взяли участь в експертній дискусії на тему "Молодь Одещини обирає спорт!", в ході якої були обговорені актуальні питання щодо широкого залучення молоді регіону до занять з різних видів спорту та здорового способу життя.
22 січ. 2022

Запрошуємо до участі у ІІ Науково-практичній онлайн-конференції для здобувачів вищої освіти та молодих вчених

ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ! ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі у ІІ Науково-практичній онлайн-конференції для здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Актуальні проблеми педагогічної освіти в ХХІ столітті», яка відбудеться 24 березня 2022 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
21 січ. 2022

Урочистості з нагоди Дня Соборності України

З нагоди Дня Соборності України в Одеському літературному музеї відбулися урочистості. З вітальними словами до усіх присутніх звернувся Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, котрий наголосив, що День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель, адже проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки унормувало омріяні попередніми поколіннями ідеали української соборності. І сьогоднішня Україна, спадкоємиця державницьких традицій, закладених під час тих подій, має відповідальність за збереження соборності нашої Батьківщини.
21 січ. 2022

Семінар «Навігатор по Педагогічному парку: технології – взаємодія – натхнення – результат»

20 січня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» проходив семінар «Навігатор по Педагогічному парку: технології – взаємодія – натхнення – результат».
20 січ. 2022

Психологічна майстерня «Студвей-можливості»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 20 січня в режимі оn-line проведено психологічну майстерню «Студвей-можливості», яка об'єднала 187 практичних психологів та соціальних педагогів Одещини.
19 січ. 2022

Відкриті збори Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених академії

18 січня в онлайн форматі відбулися Відкриті загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», до участі в яких окрім здобувачів освіти були запрошені адміністрація та керівники структурних відділів академії.
18 січ. 2022

Стратегічна сесія команди швейцарсько-українського проєкту "DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти в Україні"

17 січня в місті Києві для всеукраїнських експертів та регіональних команд швейцарсько-українського проєкту "DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти в Україні" відбулася стратегічна сесія.
16 січ. 2022

Відбувся експериментальний тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

16 січня пройшов експериментальний тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, до якого було запрошено 39 учасників з найкращими результатами теоретичного туру.