Новини

Новини: 1380
11 лист. 2021

Здобувачі освіти академії беруть участь у швейцарсько-українському проєкті DECIDE

В межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE- «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» 8 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулося засідання робочої групи з модернізації Стратегії розвитку освіти Одеської області та формування Дорожньої карти.
10 лист. 2021

Науковий кластер «Секрети успіху освіти ХХІ століття: теорія&практика»

Напередодні Дня науки в ім’я миру та розвитку 9 листопада Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих вчених у партнерстві із студентським самоврядуванням і кафедрою педагогіки та освітнього менеджменту КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» провели науковий кластер Науковий кластер «Секрети успіху освіти ХХІ століття: теорія&практика».
10 лист. 2021

Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку

Щорічно 10 листопада в усьому світі відзначають Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development) – свято, засноване у 2001 році під егідою ЮНЕСКО. Його витоки лежать в усвідомленні світовою спільнотою користі науки та її значення у підвищенні якості життя людства, необхідності взаємодії між наукою та суспільством. Цей день ще й чудова нагода для вшанування наукових традицій, популяризації досягнень вчених, залучення молоді до світу науки.
9 лист. 2021

Семінар «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті: досвід та перспективи»

У межах чесько-українського проєкту «Зміни педагогічних університетів і факультетів у 21 столітті», який реалізовує Університет імені Т.Г. Масарика за підтримки Чеської агенції розвитку, 08 листопада 2021 року був проведений семінар «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті: досвід та перспективи», учасниками якого стали магістранти, аспіранти академії та викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту.
9 лист. 2021

Дорогі українці! Щиро вітаємо з Днем української писемності та мови!

Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.
8 лист. 2021

Засідання робочої групи Проєкту DECIDE з розроблення стратегії регіонального розвитку у сфері освіти в Одеській області

8 листопада у вчительському хабі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулося засідання робочої групи Проєкту DECIDE з розроблення стратегії регіонального розвитку у сфері освіти в Одеській області.
7 лист. 2021

VІ Київський дитячо-юнацький форуу «Менші 18 – Ми можемо більше!»

5 листопада учнівська молодь Одещини, які є активними учасниками Всеукраїнської мережі М18, взяли участь у VІ Київському дитячо-юнацькому форумі «Менші 18 – Ми можемо більше!».
4 лист. 2021

ЗАПРОШУЄМО до участі в обласній науково-практичній конференції «Архітектоніка освіти регіону: реалії, проблеми, стратегічний рух»

Конференція відбудеться в онлайн-режимі 11 листопада 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
3 лист. 2021

Семінар - практикум «Використання технології критичного мислення у вивченні контраверсійних питань історії»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 03 листопада в режимі онлайн відбувся семінар - практикум «Використання технології критичного мислення у вивченні контраверсійних питань історії». Учасниками заходу були вчителі історії, а також керівники методичних об’єднань закладів загальної середньої освіти області.
1 лист. 2021

Презентація соціальних ініціатив Центру «Нова українська школа». Тренінг з розвитку команди

29 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у режимі online проведено тренінг з розвитку команди для вчителів початкових класів, які успішно пройшли сертифікацію в період з 2019 по 2021 роки, та педагогів-тренерів НУШ.