Новини

Новини: 1392
26 лист. 2021

Навчальний вебінар «Навички на щодень» за темою: «Психологічне портфоліо дітей та учнів які потребують особливої уваги»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної області» 26 листопада в режимі оnline проведено навчальний вебінар «Навички на щодень» за темою: «Психологічне портфоліо дітей та учнів які потребують особливої уваги», який об'єднав практичних психологів та соціальних педагогів Одеської області.
25 лист. 2021

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Нова українська школа: практичний інтенсив формування ключових компетентностей учасників освітнього процесу»

24 листопада 2021 року відбулася Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Нова українська школа: практичний інтенсив формування ключових компетентностей учасників освітнього процесу».
25 лист. 2021

ПОСТІЙНО ДІЮЧИЙ СЕМІНАР «ДИЗАЙН СУЧАСНОГО УРОКУ» ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗЗСО

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 24 листопада в онлайн-режимі відбулася ІV сесія постійно діючого семінару «Дизайн сучасного уроку».
25 лист. 2021

Онлайн-форум лідерів учнівського самоврядування закладів професійної освіти «Майстерня майбутнього учнівського самоврядування»

24 листопада Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області було проведено засідання обласного онлайн-форуму лідерів учнівського самоврядування закладів професійної освіти на тему «Майстерня майбутнього учнівського самоврядування».
24 лист. 2021

Онлайн-тренінг «Ми діти і маємо право на участь: у фокусі учнівське самоврядування»

Сьогодні розпочався триденний онлайн-тренінг «Ми діти і маємо право на участь: у фокусі учнівське самоврядування», який відбувається у межах німецько-українського проєкту «SIMSCHOOL – СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ». Проєкт реалізується ГО «CRISP» (Німеччина) і ГО «ЕдКемп Україна» (Україна) у партнерстві з Європейським Союзом.
24 лист. 2021

Заключна онлайн-конференція проєкту «Зміни педагогічних факультетів для ХХІ століття»

24 листопада викладачі та здобувачі освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» взяли активну участь в заключній онлайн-конференції проєкту «Зміни педагогічних факультетів для ХХІ століття».
24 лист. 2021

Засідання Вченої ради КЗВО «ОАНОООР»

23 листопада відбулося чергове засідання Вченої ради КЗВО «ОАНОООР».
23 лист. 2021

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція " Педагогіка партнерства в умовах модернізації дошкільної освіти: теорія і практика"

23 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проведена Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Педагогіка партнерства в умовах модернізації дошкільної освіти: теорія і практика». Організатором конференції є науково-методична лабораторія дошкільної освіти кафедри дошкільної і початкової освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
22 лист. 2021

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

«Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності»
21 лист. 2021

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи!

В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.