Новини

Новини: 1392
18 груд. 2021

На Одещині відбувся ІІІ (ІІ) (обласний) етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 11 жовтня 2021 року № 1/9-535 та наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 28.10.2021 року №188/ОД «Про організацію та проведення І-ІІІ (ІІ) етапів ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2021/2022 навчальному році» 18 грудня на Одещині відбувся ІІІ (ІІ) (обласний) етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
17 груд. 2021

Семінар для керівників закладів освіти "Професійна компетентність керівника закладу освіти в сучасних умовах»

Відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії розвитку та якості освіти кафедри освітньої політики КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" 16 грудня у форматі онлайн відбулося останнє засідання постійно діючого семінару для керівників закладів освіти «Формування освітнього простору закладу освіти в умовах децентралізації: управлінський аспект» за темою «Професійна компетентність керівника закладу освіти в сучасних умовах»
16 груд. 2021

Круглий стіл щодо успішних практик впровадження інклюзивної освіти в Одеській області

У межах австрійсько-українського проєкту «Інклюзивна освіта в Одеській області» 16 грудня відбувся круглий стіл щодо успішних практик впровадження інклюзивної освіти в Одеській області за участі представників КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Одеської області.
16 груд. 2021

Фінальний етап Інтернет-олімпіади з хімії

16 грудня на базі КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" за ініціативи ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти" відбувся фінальний етап Інтернет-олімпіади з хімії.
16 груд. 2021

Партнерська зустріч з колегами Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

15 грудня у вчительському ХАБі «Вільний освітній простір» відбулась зустріч колег КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
13 груд. 2021

Партнерська зустріч з представниками The LEGO Foundation

13 грудня у вчительському ХАБі «Вільний освітній простір» на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулась партнерська зустріч керівництва академії і представників The LEGO Foundation.
11 груд. 2021

Майстер класу для батьків та дітей ОГО «Сонячні діти» в межах проєкту «Посилення інклюзії в Україні»

10 грудня в центрі Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було людно, галасно та дуже затишно.
10 груд. 2021

Онлайн-івент «Від розвитку професійних педагогічних спільнот – до розвитку громад: чек-лист професійного зростання педагогів»

10 грудня Управлінням Державної служби якості освіти в Одеській області був проведений онлайн-івент «Від розвитку професійних педагогічних спільнот – до розвитку громад: чек-лист професійного зростання педагогів» для керівників органів управління територіальних громад Одеської області та керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників.
9 груд. 2021

Круглий стіл «Ми партнери: співпраця з громадськими організаціями»

09 грудня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено круглий стіл «Ми партнери: співпраця з громадськими організаціями».
9 груд. 2021

Вступний семінар до україно-австрійського проєкту OEAD "Цифровізація викладання"

8-9 грудня в Києві в Президент-готелі відбувся вступний семінар до україно-австрійського проєкту OEAD "Цифровізація викладання". В семінарі взяли участь представники КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради".