Новини

Новини: 1461
15 січ. 2022

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

На Одещині розпочався ІІІ етап Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, які мають за мету виявлення і розвиток в учнів творчих здібностей, інтересу до науково-дослідницької діяльності та сприяння професійній орієнтації школярів.
14 січ. 2022

Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади

Комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» оголошує конкурс заміщення вакантних посад: завідувача кафедри методики викладання і змісту освіти – 1 ставка, завідувача кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти – 1 ставка
12 січ. 2022

Презентація результатів всеукраїнського дослідження "Здобутки і виклики експерименту з присудження наукового ступеня доктора філософії

11 січня викладачі та аспіранти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» долучилися до перегляду прямої трансляції презентації результатів проведення всеукраїнського дослідження на тему: "Здобутки і виклики експерименту з присудження наукового ступеня доктора філософії".
12 січ. 2022

Семінар-тренінг «Діяльнісний підхід як спосіб забезпечення цілісної подорожі дитини у системі формальної освіти»

Когорта галузевих координаторів та тренерів нашої академії здійснює успішний поступ уперед в реалізації ідей концепції «Нова українська школа» та Державного стандарту базової середньої освіти!
12 січ. 2022

Сесія з професійного розвитку педагогів-супервізорів

12 січня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулася сесія з професійного розвитку педагогів – супервізорів. За період листопад-грудень 2021 року педагоги-супервізори мали можливість проводити індивідуальну та групову супервізію, під час якої розглядався та аналізувався досвід роботи педагогів щодо вирішення професійних труднощів. Зустрічі відбувалися на основі постійного діалогу, спостереження і рефлексії.
12 січ. 2022

90 добрих справ до 90-річчя Одеської області

Здобувачі освіти ступеня доктора філософії другого року навчання, які є активними членами Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», долучилися до акції «90 добрих справ до 90-річчя Одеської області».
12 січ. 2022

Засідання нетворкінг-клубу для вчителів початкових класів- фасилітаторів педагогічних студій "НУШ в дії"

На базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 11 січня відбулося засідання нетворкінг – клубу для вчителів початкових класів - фасилітаторів педагогічних студій «НУШ в дії».
11 січ. 2022

З успішним проходженням акредитації!

Вітаємо колектив Академії та здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійних програм «Педагогіка середньої освіти», «Педагогіка вищої школи» та «Освітній менеджмент у педагогічних системах» з успішним проходженням акредитації!
6 січ. 2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!

У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, більше радості, міцного здоров'я і всіх благ!
5 січ. 2022

90 ДОБРИХ СПРАВ ДО 90-РІЧЧЯ УТВОРЕННЯ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Добро починається з кожного з нас, тож до участі в благодійній акції «90 добрих справ до 90-річчя утворення Одеської області» активно долучився колектив КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».