Новини

Новини: 1392
5 січ. 2022

90 ДОБРИХ СПРАВ ДО 90-РІЧЧЯ УТВОРЕННЯ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Добро починається з кожного з нас, тож до участі в благодійній акції «90 добрих справ до 90-річчя утворення Одеської області» активно долучився колектив КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
30 груд. 2021

РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ АКАДЕМІЇ

29 грудня відбулося розширене засідання Вченої ради КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», в ході якого були підведені підсумки 2021 року, визначені пріоритетні напрямки розвитку й діяльності академії на 2022 рік та заслуханий звіт ректора академії, к.філ.н. Задорожної Любов Кирилівни.
29 груд. 2021

В академії впреше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів

28-29 грудня в конференц-залі Вчительского хабу КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів академії за освітньо-професійними програмами «Педагогіка середньої освіти», «Педагогіка вищої школи» та «Освітній менеджмент у педагогічних системах».
28 груд. 2021

Презентація науково-методичного проєкту «педагогічна студія як форма розвитку професійної компетентності педагога»

На базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 28 грудня відбулась презентація науково-методичного проєкту «Педагогічна студія як форма розвитку професійної компетентності педагога».
24 груд. 2021

Вітаємо з Різдвом!

Вітаємо з Різдвом!
23 груд. 2021

90 добрих справ до 90-річчя утворення Одеської області

КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської облсної ради» з задоволенням та натхненням доєдналася до благодійної акції 90 добрих справ до 90-річчя утворення Одеської області.
23 груд. 2021

Робоча зустріч із представниками громад-партнерів Проєкту DECIDE в Одеській області

23 грудня на базі освітнього ХАБу КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулася робоча зустріч із представниками громад-партнерів Проєкту DECIDE у Одеській області.
23 груд. 2021

Стратегічна сесія «Стратегічний розвиток освіти Одеської області»

23 грудня в конференц-залі Одеської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія «Стратегічний розвиток освіти в Одеській області». Захід проводився в межах меморандуму про співпрацю Одеської обласної державної адміністрації та швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти».
23 груд. 2021

Підходить до завершення 2021 рік!

Цей рік для реалізації концепції «Нова українська школа» особливий! Початкова школа успішно розбудовує комфортне, безбар’єрне, ціннісноорієнтоване освітнє середовище на засадах педагогіки партнерства та впевнено здійснює свій поступ до базової середньої школи.
19 груд. 2021

Вітаємо з одним із найсвітлішіх і найрадісніших свят - Днем Святого Миколая!

На це свято чекають як діти, так і дорослі.