Новини

Новини: 1392
2 груд. 2021

Бліц-дискусія про права людини та права дитини

1 грудня в межах обласної освітньої ініціативи «Школа «ДіЯ» відбулася онлайн-зустріч 12 команд закладів освіти Одеської області, учнів та педагогів - учасників цієї ініціативи.
2 груд. 2021

«Діджиталізація мистецтва: вимоги часу»

30 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проведено (не)Конференцію «Діджиталізація мистецтва: вимоги часу». Організаторами заходу була кафедра методики викладання і змісту освіти, науково-методична лабораторія громадянської, історичної та мистецької освіти.
1 груд. 2021

Австрійсько-український проєкт «Компетентності лідерства та менеджменту для ефективного розвитку якості в опорних школах»

Вже вдруге на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» стартує австрійсько-український проєкт «Компетентності лідерства та менеджменту для ефективного розвитку якості в опорних школах».
1 груд. 2021

Вебінар "Публікація статей у хижацьких виданнях: наслідки для дослідників та університетів"

30 листопада здобувачі освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» взяли участь у вебінарі "Публікація статей у хижацьких виданнях: наслідки для дослідників та університетів", який проводився в межах проєкту “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти».
30 лист. 2021

Онлайн-майстерка «(Не)наукові публікації або як не ускочити в халепу»

30 листопада відповідно до плану роботи Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» була проведена онлайн-майстерка «(Не)наукові публікації або як не ускочити в халепу».
30 лист. 2021

Онлайн-тренінг «Ми діти і маємо право на участь: у фокусі учнівське самоврядування»: заключна сесія

29 листопада відбулася заключна сесія триденного онлайн-тренінгу «Ми діти і маємо право на участь: у фокусі учнівське самоврядування», який проводиться у межах німецько-українського проєкту «SIMSCHOOL – СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ».
27 лист. 2021

День пам'яті жертв голодоморів

Щороку у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять мільйонів жертв голодоморів. У ХХ столітті українці пережили їх тричі.
27 лист. 2021

Тренінг «Розвиток навичок міжкультурної комунікації дітей дошкільного віку»

26 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської об-ласної ради» у режимі online було проведено тренінг «Розвиток навичок міжкультурної комунікації дітей дошкільного віку».
27 лист. 2021

Онлайн-тренінг «Ми діти і маємо право на участь: у фокусі учнівське самоврядування»: друга сесія

26 листопада відбулася друга сесія триденного онлайн-тренінгу «Ми діти і маємо право на участь: у фокусі учнівське самоврядування», який проводиться у межах німецько-українського проєкту «SIMSCHOOL – СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ».
26 лист. 2021

Міжрегіональний семінар в рамках експериментального педагогічного майданчика «Формування м’яких навичок майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому середовищі закладу професійної освіти»

25 листопада відповідно до Програми проведення експерименту регіонального рівня за темою «Формування м’яких навичок майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому середовищі закладу професійної (професійно-технічної) освіти у жовтні 2021 року – грудні 2024 року в ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського університету імені К.Д. Ушинського» був проведений міжрегіональний семінар.