Новини

Новини: 1461
24 бер. 2021

Майстер-клас «Формуємо та розвиваємо соціальні навички у дітей з ООП»

24 березня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено в онлайн-форматі майстер-клас для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та педагогічних працівників закладів освіти, які працюють в умовах інклюзивної та спеціальної освіти, на тему «Формуємо та розвиваємо соціальні навички у дітей з ООП».
24 бер. 2021

Перша науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Актуальні проблеми педагогічної науки в ХХІ столітті»

24 березня в КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн-форматі відбулася Перша науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Актуальні проблеми педагогічної науки в ХХІ столітті».
23 бер. 2021

Вебінар «Розвиток інклюзивної школи»

У рамках австрійсько-українського проєкту «Інклюзивна освіта в Одеській області» 22 березня 2021 року відбувся вебінар «Розвиток інклюзивної школи» за участі міжнародних експертів, представників КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», педагогічних працівників закладів освіти з інклюзивною формою навчання та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів Одеської області.
23 бер. 2021

Європейський тиждень цифрової грамотності в Одеській академії неперервної освіти

На сьогодні цифрова грамотність так само важлива, як вміння писати, читати і говорити. Від рівня цифрової грамотності залежить комфорт проживання в країні цифрових сервісів та конкурентоспроможність кожного громадянина, вміння опиратися фейкам й дбати про свої дані онлайн.
22 бер. 2021

Узагальнені результати вибору підручників для учнів 4-х та 8-х класів

Лист Департаменту освіти і науки ООДА №1492/02/52-02-03
21 бер. 2021

Міжнародний день людини з синдромом Дауна

Традиційно 21 березня у Міжнародний день людини з синдромом Дауна учні та педагоги закладів освіти Одещини, співробітники Одеської академії неперервної освіти, фахівці Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти приєднуються до міжнародного флешмобу "Lots of Socks", метою якого є привернення уваги суспільства на проблеми людей з синдромом Дауна.
20 бер. 2021

Заключний навчальний модуль австрійсько-українського проєкту «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах»

18-19 березня відбувся заключний навчальний модуль для керівників опорних закладів освіти Одещини – учасників австрійсько-українського проєкту «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах» (OEAD).
20 бер. 2021

Засідання Вченої ради КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради»

17 березня відбулося чергове засідання Вченої ради КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
19 бер. 2021

Постійно – діючий семінар «Формування освітнього простору закладу освіти в умовах децентралізації: управлінський аспект». І засідання за темою: «Децентралізація в освіті»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для керівників закладів освіти 18 березня в онлайн-форматі відбулося перше засідання за темою «Децентралізація в освіті» постійно – діючого семінару «Формування освітнього простору закладу освіти в умовах децентралізації: управлінський аспект».
19 бер. 2021

Колегія Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації

18 березня в освітньому хабі на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти обласної ради» відбулася чергова колегія Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації. Участь у колегії взяла Любов Задорожна, ректор КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», к.ф.н.