Новини

Новини: 1461
26 квіт. 2021

Tеоретико-методологічний семінар «Наукові засади проєктного мислення»

Відповідно до плану КЗВО «ОАНО» 23 квітня 2021 року було проведено теоретико-методологічний семінар «Наукові засади проєктного мислення». Семінар був спрямований на сприяння професійного та особистісного розвитку науково-педагогічних та педагогічних працівників кафедри методики викладання і змісту освіти та кафедри освітньої політики.
26 квіт. 2021

Методико-дидактичний онлайн-семінар «Викладання німецької мови як іноземної: Планування занять»

22-23 квітня 2021 року Комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» спільно з Goethe-Institut в Україні організували та провели позаплановий методико-дидактичний онлайн-семінар для вчителів німецької мови закладів загальної середньої освіти Одеського регіону на тему: «Викладання німецької мови як іноземної: Планування занять». Координатор заходу від ОАНО – Наталя Сенчина. Референт від Goethe-Institut - Світлана Маркіна.
24 квіт. 2021

Школа молодого методиста ЗДО. Вебінар «Складання та ведення картотек в ЗДО. Методичний конструктор в освітньому процесі»

23 квітня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у режимі online відбувся вебінар «Складання та ведення картотек в ЗДО. Методичний конструктор в освітньому процесі». Цей вебінар проведено в рамках роботи Школи молодого методиста ЗДО. Участь у роботі Школи взяли 36 вихователів-методистів ЗДО.
23 квіт. 2021

Науково-практичний семінар «Діяльність адміністрації ЗЗСО щодо вивчення та оцінювання професійних компетенцій педагогів»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 22 квітня в онлайн режимі відбувся науково-практичний семінар «Діяльність адміністрації ЗЗСО щодо вивчення та оцінювання професійних компетенцій педагогів» для керівників закладів загальної середньої освіти.
23 квіт. 2021

Зі святом, дорогі психологи!

Колектив Одеської академії неперервної освіти вітає усіх практикуючих психологів, науковців-психологів, практичних психологів закладів освіти Одещини, співробітників Кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти КЗВО «ОАНООР» та Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти з професійним святом – Всеукраїнським днем психолога!
23 квіт. 2021

Майстер-клас «Психодіагностичний інструментарій для психолога ІРЦ»

21 квітня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено майстер-клас для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та психологів навчальних закладів освіти, які працюють в умовах інклюзивної освіти, на тему «Психодіагностичний інструментарій для психолога ІРЦ».
21 квіт. 2021

Педагогічна майстерня. Нетворкінг-клуб для працівників дошкільної освіти «Будуємо якісну дошкільну освіту»», погоджено з завідувачем кафедри»

20 квітня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online відбулася чергова зустріч нетворкінг-клубу для працівників дошкільної освіти «Будуємо якісну дошкільну освіту». Зустріч була проведена у форматі педагогічної майстерні за темою «Якісна дошкільна освіта в контексті цифровізації».
20 квіт. 2021

Семінар-практикум "Інструменти реалізації компетентністного потенціалу хімічного компоненту природничої галузі»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів хімії закладів закладів загальної середньої освіти Одеської області було проведено семінар-практикум за темою «Інструменти реалізації компетентністного потенціалу хімічного компоненту природничої галузі».
18 квіт. 2021

День відкритих дверей!

Комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» Запрошує на День відкритих дверей ОНЛАЙН! 21 квітня 2021 року о 15.00, приєднуйтеся до прямого ефіру за посиланням: https://ooiuv.odessaedu.net/uk/site/videokonferentsiyi-vebina.html
17 квіт. 2021

Семінар-практикум за темою «Інструменти реалізації компетентнісного потенціалу географічного компонента природничої галузі»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів географії закладів освіти Одеської області проведено семінар-практикум за темою «Інструменти реалізації компетентнісного потенціалу географічного компонента природничої галузі».