Новини

Новини: 1461
18 бер. 2021

Глобальне опитування вчителів, яке проводиться ЮНЕСКО

За ініціативи ЮНЕСКО у березні-квітні проводиться Глобальне опитування учителів щодо освіти для сталого розвитку та глобальної громадянської освіти.
17 бер. 2021

Постійнодіючий семінар «Дизайн сучасного уроку» для керівників та педагогів ЗЗСО

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 17 березня в онлайн режимі розпочав свою роботу постійнодіючий семінар «Дизайн сучасного уроку» для керівників та педагогів ЗЗСО.
17 бер. 2021

Вебінар «Використання хмарних технологій під час змішаного навчання»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 15 березня для освітян області на платформі «Класна оцінка» відбувся вебінар «Використання хмарних технологій під час змішаного навчання».
17 бер. 2021

Науково-методичний семінар "Предметно-методичний супровід учнівських олімпіад з математики: комплексні числа в олімпіадних задачах"

11 березня кафедрою методики викладання і змісту освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн-форматі був проведений науково-методичний семінар «Предметно-методичний супровід учнівських олімпіад з математики: комплексні числа в олімпіадних задачах».
16 бер. 2021

DECIDE. ДАЙДЖЕСТ #5. ЛЮТИЙ

Національна кампанія «Освіта у нових громадах від А до Я»
16 бер. 2021

Науково-практичний семінар «Керівництво та лідерство: стратегія, тактика, перспектива»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для керівників опорних закладів освіти та завідувачів філій у режимі онлайн 16 березня відбувся науково-практичний семінар «Керівництво та лідерство: стратегія, тактика, перспектива».
16 бер. 2021

Про проведення онлайн-опитування

Лист ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти" №221/10-581 від 12.03.2021р.
15 бер. 2021

Територіальні громади Одещини-партнери швейцарсько-українського проєкту DECIDE

Вітаємо переможців конкурсного відбору громад-партнерів швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти».
11 бер. 2021

Тренінг “Ефективні практики НУШ для дошкільної освіти” для учасників регіонального науково-методичного проєкту «ДО-НУШ»

11 березня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online проведено тренінг “Ефективні практики НУШ для дошкільної освіти”.
9 бер. 2021

9 березня – день народження Тараса Шевченка

Сьогодні, 9 березня, по всьому світу тисячі українців вшановують пам’ять про видатного українського генія Тараса Григоровича Шевченка.