Новини

Новини: 1461
9 квіт. 2021

Вивчаймо державну мову!

На базі Комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» розпочато реєстрацію на курси з вивчення державної мови.
9 квіт. 2021

Міжнародний вебінар «Професійно-технічна освіта та інклюзія»

У рамках чесько-українського проєкту «Посилення інклюзії в Україні» 8 квітня для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одеської, Миколаївської та Херсонської областей відбувся міжнародний вебінар «Професійно-технічна освіта та інклюзія».
7 квіт. 2021

Семінар-практикум «Турніри юних хіміків як засіб розвитку ключових компетентностей обдарованих учнів»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів хімії закладів освіти Одеської області було проведено семінар-практикум за темою «Турніри юних хіміків як засіб розвитку ключових компетентностей обдарованих учнів».
7 квіт. 2021

Семінар-практикум «Інструменти реалізації компетентнісного потенціалу біологічного компоненту природничої галузі»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів біології закладів освіти Одеської області було проведено семінар-практикум за темою «Інструменти реалізації компетентнісного потенціалу біологічного компоненту природничої галузі».
6 квіт. 2021

Розпочато онлайн-курс чергової сесії проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті»

Триває участь КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у міжнародному проєкті «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті», який реалізує Університет імені Масарика (Чеська республіка) за підтримки Чеської агенції розвитку.
5 квіт. 2021

Про потребу в підручниках для 8 класу з навчанням мовами національних меншин

Лист Департаменту освіти і науки ООДА №1715/02/52-02-03 від 02.04.2021р.
2 квіт. 2021

БАЖАЄМО ПЕРЕМОГИ ПЕДАГОГАМ ОДЕЩИНИ У ІІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2021»!

Розпочато третій тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»! Представники Одещини в номінаціях «Керівник закладу освіти» та «Математика» вже випробовують свої сили з 01 по 09 квітня 2021 року, а в номінації «Трудове навчання» та «Українська мова та література» - почнуть змагання з 14 по 22 квітня 2021 року.
1 квіт. 2021

Презентація Хартії демократичного учнівського самоврядування в Україні

Запрошуємо учнівську та педагогічну спільноту Одещини на презентаційну онлайн-зустріч Хартії демократичного учнівського самоврядування в Україні, яка відбудеться 15 квітня о 15.00 на платформі ЗУМ.
1 квіт. 2021

ЗАПРОШУЄМО до участі у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»

ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»
1 квіт. 2021

Презентація навчально-методичного посібника «Неформальна освіта людей поважного віку»

30 березня ГО Освітній центр «Університет третього віку» та КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» презентували навчально-методичний посібник «Неформальна освіта людей поважного віку».