Новини

Новини: 1400
25 лют. 2021

Засідання творчої групи « Алгоритм дії керівника інтернатного закладу у підвищенні кваліфікації педагогів»

24 лютого 2021 року на платформі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн режимі відбулося засідання творчої групи з теми: «Алгоритм дії керівника інтернатного закладу у підвищенні кваліфікації педагогів».
25 лют. 2021

Тренінгові заняття «Булінг та інклюзія: долаємо разом» для фахівців, які працюють в умовах інклюзивної та спеціальної освіти

24 лютого на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено в онлайн-форматі тренінгові заняття для фахівців, які працюють в умовах інклюзивної та спеціальної освіти, на тему «Булінг та інклюзія: долаємо разом».
25 лют. 2021

Ювілейний 2021 рік: 150 років від дня народження Лесі українки

25 лютого 2021 виповнюється 150 років від дня народження видатної української письменниці, громадської діячки Лесі Українки.
24 лют. 2021

До відома абітурієнтів! Підготовчі курси англійської мови

КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» запрошує студентів та вступників розпочати підготовку до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови. Навчаючись на курсах, Ви підвищите свій рівень знань для вступу до магістратури нашої Академії.
24 лют. 2021

«Актуальні проблеми педагогічної освіти в ХХІ столітті»

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ
24 лют. 2021

«Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ
24 лют. 2021

Вебінар «Консультант центру професійного розвитку педагогів як соціальний лідер в освітньому середовищі»

Відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії соціального партнерства та міжнародної діяльності кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 23 лютого відбувся вебінар «Консультант центру професійного розвитку педагогів як соціальний лідер в освітньому середовищі».
22 лют. 2021

17-18 лютого 2021 рік. Навчання викладачів педагогічних коледжів і закладів вищої освіти Одеської області за програмою «Нова українська школа: від ідеї до практики»

Завершилось навчання викладачів педагогічних коледжів і ЗВО за програмою «Нова українська школа: від ідеї до практики» в онлайн –режимі. Метою онлайн - зустрічі було поглиблення розуміння значення гри для дитини, ознайомлення з активними методами навчання, в основі яких ігровий підхід з конструктором LEGO, методикою компетентнісного навчання «Шість цеглинок».
21 лют. 2021

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

21 лютого – усіма народами Землі, згідно із рішенням ЮНЕСКО, відзначається День рідної мови.
20 лют. 2021

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Вічна пам'ять усім героям Небесної Сотні, які запалили зорю світанку над Україною.