Новини

Новини: 1461
29 квіт. 2021

Авторський семінар Г. Сагач «Розвиток риторичної компетентності педагога як провідника ціннісних змін в освіті й життєтворчості»

Для здобувачів освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся авторський семінар Галини Сагач «Розвиток риторичної компетентності педагога як провідника ціннісних змін в освіті й життєтворчості».
29 квіт. 2021

Вебінар «Еразмус+ дні для молоді України: South-East»

Академічна мобільність є не лише сучасним освітнім трендом, а й однією із умов якісної вищої освіти. Саме тому за ініціативи кафедри педагогіки та освітнього менеджменту КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» співробітники та здобувачі освіти академії взяли участь у вебінарі «Еразмус+ дні для молоді України: South-East».
29 квіт. 2021

Завершилося навчання координаторів парламентських просвітницьких осередків

В рамках реалізації проєкту «Розширення мережі інтерактивних парламентських просвітницьких осередків для учнів молодшої та середньої школи» 28 квітня відбулася завершальна зустріч, під час якої були підведені підсумки реалізації проєкту та вручення сертифікатів координаторам.
29 квіт. 2021

Онлайн-дискусії щодо стану впровадження громадянської парламентської просвіти в закладах освіти

28 квітня освітяни Одещини взяли участь в організованій Освітім центром Верховної Ради України, Програмою РАДА, що виконується Фондом Східна Європа, та ГО «Агенція розвитку освітньої політики» панельній онлайн-дискусії щодо стану впровадження громадянської парламентської просвіти в закладах освіти.
29 квіт. 2021

Про проведення XVІІI Міжнародної науково-практичної конференції «МОЛОДЬ В УМОВАХ НОВОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕРСПЕКТИВИ»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі XVІІI Міжнародної науково-практичної конференції «МОЛОДЬ В УМОВАХ НОВОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕРСПЕКТИВИ», яка відбудеться 20 травня 2021 року в форматі онлайн.
29 квіт. 2021

Навчання співробітників академії з проблеми «Створення навчального онлайн-простору. Онлайн- методи»

У рамках австрійсько-української співпраці між КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та Австрійської служби міжнародної співпраці в галузі освіти та досліджень (OEAD) за підтримки Федерального Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії проходить навчання з розвитку інформаційно-комунікаційної (цифрової) компетентності науково-педагогічних працівників Академії з проблеми «Створення навчального онлайн-простору. Онлайн- методи».
28 квіт. 2021

Засідання науково-методичної ради академії

27 квітня 2021 року відповідно до плану КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» пройшло засідання науково-методичної ради, під час якого було розглянуто наступні питання:
27 квіт. 2021

Зустріч з колегами з Запорізького обласного інституту післядипломної освіти в межах ініціативи PlayMate від The LEGO Foundation

26 квітня відбулась друга онлайн-зустріч викладачів закладів післядипломної педагогічної освіти - Запорізького обласного інституту післядипломної освіти і КЗВО «Одеська академія неперервної освіти».
27 квіт. 2021

Про проведення Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «НОВЕ ПОКОЛІННЯ ВЧИТЕЛІВ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ: ВИКЛИКИ І ДОСЯГНЕННЯ»

30 квітня 2021 року відбудеться Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «НОВЕ ПОКОЛІННЯ ВЧИТЕЛІВ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ: ВИКЛИКИ І ДОСЯГНЕННЯ».
26 квіт. 2021

Онлайн зустріч з командою Фундації Civis Polonus щодо Хартії демократичного учнівського самоврядування в Україні

26 квітня освітяни Одещини взяли участь в організованій Фундацією Civis Polonus (Варшава) онлайн-зустрічі, під час якої була презентована Хартія демократичного учнівського самоврядування в Україні.