Новини

Новини: 1461
1 квіт. 2021

Увага! Оголошення!

У зв’язку з продовженням на території України терміну дії карантину заплановані курси підвищення кваліфікації за очною формою навчання будуть проведені у режимі on-line (в реальному часі з використанням дистанційних технологій).
31 бер. 2021

Обласна конференція «Траєкторії зростання професійної спільноти Нової української школи»

Відповідно до плану роботи кафедри дошкільної і початкової освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 30 березня працівниками науково-методичної лабораторії початкової освіти організовано та проведено в онлайн-режимі обласну конференцію «Траєкторії зростання професійної спільноти Нової української школи».
30 бер. 2021

Вебінар «План роботи закладу дошкільної освіти: аналіз та стратегічне планування. Складання освітньої програми»

В рамках діяльності Школи молодого методиста ЗДО 30 березня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online проведено вебінар «План роботи закладу дошкільної освіти: аналіз та стратегічне планування. Складання освітньої програми».
30 бер. 2021

Міжнародний вебінар «Підтримка навчання дітей з особливими освітніми потребами в закладі дошкільної освіти»

У рамках чесько-українського проєкту «Посилення інклюзії в Україні» 30 березня 2021 року відбувся міжнародний вебінар «Підтримка навчання дітей з особливими освітніми потребами в закладі дошкільної освіти» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.
29 бер. 2021

Тиждень цифровізації в КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради»

Протягом 22-26 березня Одеська академія неперервної освіти долучилася до проведення Європейського тижня цифрової грамотності. Питання цифрової освіти та цифрової грамотності було наскрізним під час проведення низки заходів для різної цільової категорії освітян Одещини.
29 бер. 2021

ІV заняття Одеської обласної школи громадянської партисипації дітей та дорослих «УСі В ДІЇ!»

25 березня в онлайн-форматі відбулося ІV заняття Одеської обласної школи громадянської партисипації дітей та дорослих «УСі В ДІЇ!» для лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Одеської області та педагогів, які координують їхню діяльність.
27 бер. 2021

Педагогічна майстерня «Зміст та форми роботи літніх математичних шкіл»

26 березня відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в режимі відеоконференції була проведена педагогічна майстерня «Зміст та форми роботи літніх математичних шкіл», в роботі якої взяли участь 20 освітян Одеської області: спеціалісти органів управління, представники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівники закладів освіти, учителі математики.
26 бер. 2021

Міжнародний вебінар «Вiльний час – простip для творчого пiдходу до iнклюзiї»

У рамках чесько-українського проєкту «Посилення інклюзії в Україні» 25 березня відбувся міжнародний вебінар «Вiльний час – простip для творчого пiдходу до iнклюзiї» для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.
25 бер. 2021

Тренінг для лідерів учнівського самоврядування «Проєктний менеджмент екологічних проєктів»

За інформаційно-організаційної підтримки Департаменту освіти і науки Одеської обласної адміністрації та Одеської обласної школи громадянської партисипації дітей та дорослих «УСі В ДІЇ!» Одеської академії неперервної освіти 25 березня лідери учнівських самоврядувань закладів загальної середньої освіти, серед яких і представники Регіональної дитячої ради при Одеській обласній державній адміністрації, взяли участь у тренінгу для лідерів учнівського самоврядування «Проєктний менеджмент екологічних проєктів». Організатор заходу - Український державний центр позашкільної освіти.
25 бер. 2021

Семінар – практикум «Академічна культура суб’єктів освітнього процесу»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для керівників закладів освіти 25 березня в онлайн-форматі відбувся семінар-практикум «Академічна культура суб’єктів освітнього процесу».