Новини

Новини: 1461
4 січ. 2024

Всеукраїнська програма «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Педагоги Одещини продовжують навчання за всеукраїнською програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», що організовано при сприянні компанії LEGO Foundation та КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
27 груд. 2023

Передзахист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня

Продовж 25-26 грудня в Комунальному закладі вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся передзахист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійними програмами «Педагогіка середньої освіти», «Педагогіка вищої школи», «Освітній менеджмент у педагогічних системах» за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.
22 груд. 2023

ДИСКУСІЙНИЙ ПРОСТІР НУШ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: РУХАЄМОСЬ РАЗОМ» Трек 2. «Базове предметне навчання: поступ вчителя та учня»

Обговорення теми "Траєкторія поступу вчителя та учня: проєкція неперервної освіти" відкриває широкий простір для розгляду сучасних трендів у сфері освіти, які визначають розвиток як вчителя, так і учня на протязі їхньої освітньої кар'єри. 21 грудня 2023 року на дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом» були розглянуті нові підходи до навчання та викладання, а також виклики та можливості, які виникають у зв'язку із змінами у сучасній освіті.
22 груд. 2023

«Траєкторія поступу вчителя та учня: проєкція неперервної освіти»

21 грудня відбувся завершальний у 2023 році дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом», учасниками якого стали вчителі фізичної культури Одещини.
22 груд. 2023

Засідання Вченої ради Академії

21 грудня в змішаному форматі відбулося розширене засідання Вченої ради КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», в ході якого були підведені підсумки 2023 року, визначені пріоритетні напрямки розвитку й діяльності академії на 2024 рік.
21 груд. 2023

Вебінар «Методичний кабінет закладу дошкільної освіти – центр надання професійної підтримки педагога ЗДО»

21 грудня 2023 року відбувся вебінар за темою «Методичний кабінет закладу дошкільної освіти – центр надання професійної підтримки педагога ЗДО» з серії вебінарів «Розбудова системи якості дошкільної освіти» для керівників, вихователів-методистів ЗДО, консультантів ЦПРПП, що розкриває зміст напряму «Фахова діяльність педагогічних працівників ЗДО» відповідно до Методичних рекомендацій з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти.
21 груд. 2023

#Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» //Трек 2. Мистецька освітня галузь

20 грудня 2023 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів мистецької освітньої галузі Одещини продовжуємо Трек 2. «Базове предметне навчання: поступ вчителя та учня» дискусійного простору «Нова українська школа: рухаємось разом».
21 груд. 2023

«Теоретичні та практичні модуси інклюзії в умовах воєнного стану в Україні»

20 грудня 2023 року було проведено обласну науково – практичну конференцію «Теоретичні та практичні модуси інклюзії в умовах воєнного стану в Україні», організатором конференції виступили фахівці кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти КЗВО « Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», Одеський обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти, факультет фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
20 груд. 2023

#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // трек 2 «Базове предметне навчання: поступ вчителя та учня»// «Траєкторія поступу вчителя та учня: проєкція неперервної освіти»

Керівники закладів загальної середньої освіти, директори і консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одещини 19 грудня зустрілися у дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом». Комунікація відбулася за темою: «Траєкторія поступу вчителя та учня: проєкція взаємодії».
18 груд. 2023

Kруглий стіл на тему «Механізми громадської участі у вирішенні суспільних проблем»

15 грудня 2023 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у змішаному форматі відбувся круглий стіл на тему «Механізми громадської участі у вирішенні суспільних проблем».