Новини

Новини: 1461
17 груд. 2023

Круглий стіл «ДО-НУШ: переваги та можливості». Підведення підсумків регіонального проєкту»

15 грудня відбулася підсумкова зустріч учасників проєкту та підведення підсумків реалізації проєкту під час круглого столу «ДО-НУШ: переваги та можливості».
15 груд. 2023

Фахова студія «Модеруємо соціально-психологічний супровід»

Разом з командою DECIDE КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» продовжує реалізацію національної ініціативи «СТАЄМО СИЛЬНІШИМИ РАЗОМ!»
14 груд. 2023

Семінар «Застосування штучного інтелекту в дошкільній освіті» для працівників ЗДО, консультантів ЦПРПП

14 грудня продовжено роботу постійно діючого семінару для працівників закладів дошкільної освіти, консультантів ЦПРПП «Цифрові інструменти для працівників дошкільної освіти». П’ята зустріч відбулася за темою «Застосування штучного інтелекту в дошкільній освіті».
14 груд. 2023

Meet Up «Neoінклюзія» «Кейс –технології інклюзивного навчання у закладах позашкільної освіти»

13 грудня фахівці КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти взяли участь в Meet Up «Neoінклюзія» «Кейс –технології інклюзивного навчання у закладах позашкільної освіти».
11 груд. 2023

Зустріч робочої групи в рамках міжнародного проєкту гранту Erasmus + «Ready4School: Готовність до навчання у школі дошкільників за програмою АВА»

В рамках міжнародного проєкту гранту Erasmus + «Ready4School: Готовність до навчання у школі дошкільників за програмою АВА» 8 грудня 2023 року відбулася зустріч робочої групи з проектором КЗВО «ОАНО ООР» Кузнецовою О.В.
11 груд. 2023

Навчання керівників закладів освіти та фахівців академії в рамках чесько-українського проєкту «Підтримка відновлення освіти в Україні»

За підтримки чеської громадської організації «Асоціація з міжнародних питань» (АМО) в рамках чесько-українського проєкту «Підтримка відновлення освіти в Україні» впродовж 3-8 грудня на базі школи Vratislavova (м. Прага) відбулося навчання керівників закладів освіти Одещини та фахівців КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» за темою «Шкільний менеджмент у кризових ситуаціях».
9 груд. 2023

Відбувся ІІІ (ІІ) (обласний) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика на Одещині

Мова - це наша національна ознака, в мові - наша культура, сутність нашої свідомості Іван Огієнко
8 груд. 2023

Семінар для директорів інклюзивно-ресурсних центрів на тему «Превенція самогубства»

7 грудня 2023 року, в рамках проведення Міжнародної акції «16 днів проти насильства», на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради, фахівець Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти, Бальбуза Олена провела семінар для директорів інклюзивно-ресурсних центрів на тему «Превенція самогубства».
8 груд. 2023

Нетворкінг «Психолого-педагогічна підтримка та способи подолання стресу у дітей дошкільного віку»

07 грудня відбулася чергова зустріч нетворкінг-клубу «Психосоціальна підтримка дітей та педагогів ЗДО». Участь у заході взяли 75 працівників закладів дошкільної освіти Одеської області.
7 груд. 2023

Івент-простір «Сковородинська світлиця»: онлайн-виставка «Григорій Сковорода в сучасному цифровому просторі»

Хто думає про науку, той любить її, а хто її любить, той ніколи не перестає вчитися. Г.С. Сковорода