Новини

Новини: 1461
6 груд. 2023

6 грудня - день Збройних сил України

Дякуємо Збройним силам України за мужність, силу та стійкість.
5 груд. 2023

Методичний семінар «Планування та проведення державних свят в закладах освіти: соціокультурне портфоліо громади»

05 грудня 2023 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» кафедрою філософії освіти та НМЛ соціокультурного проєктування та розвитку безпечного освітнього середовища проведено методичний семінар «Планування та проведення державних свят в закладах освіти: соціокультурне портфоліо громади».
5 груд. 2023

Студентські студії за темою: «Комунікація дітей з особливими освітніми потребами, як складова соціальної інклюзії»

В рамках проведення Міжнародної акції 16 днів проти насилля та до Міжнародного дня людей з інвалідністю, КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти, було проведено студентські студії за темою: «Комунікація дітей з особливими освітніми потребами, як складова соціальної інклюзії» .
5 груд. 2023

Навчання керівників закладів освіти та фахівців академії в рамках чесько-українського проєкту «Підтримка відновлення освіти в Україні»

В рамках чесько-українського проєкту «Підтримка відновлення освіти в Україні» 3 грудня розпочалося навчання керівників закладів загальної середньої освіти південного регіону України. Навчання проходить в Чеській республіці, м. Прага.
4 груд. 2023

Ознайомчий візит до Австрійського Парламенту

Впродовж 29 листопада - 2 грудня відбувся ознайомчий візит до Австрійського Парламенту української делегації у складі парламентарів, фахівців Освітнього центру Верховної Ради України, авторів методичних матеріалів та експертів з громадянської та парламентської просвіти.
1 груд. 2023

Педагогічна майстерня «Безпековий вимір закладів освіти: команда реагування»

30 листопада 2023 року науково-методичною лабораторією соціокультурного проєктування та розвитку освітнього середовища була проведена педагогічна майстерня «Безпековий вимір закладів освіти: команда реагування».
1 груд. 2023

IV засідання Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі»

30 листопада відбулося IV засідання Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі» за темою «Успішне лідерство: від теорії до практики».
30 лист. 2023

Четверта сесія обласного постійно діючого семінару «Розвиток soft skills педагогічних працівників закладів позашкільної освіти»

30 листопада відбулася четверта сесія обласного постійно діючого семінару «Розвиток soft skills педагогічних працівників закладів позашкільної освіти» для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, директорів, заступників директорів, завідувачів відділів, методистів та керівників творчих колективів закладів позашкільної освіти Одещини.
30 лист. 2023

Тренінг «Розвиток емоційної саморегуляції педагога» для працівників ЗДО

29 листопада фахівцями науково-методичної лабораторії дошкільної освіти проведено тренінг для працівників закладів дошкільної освіти, «Розвиток емоційної саморегуляції педагога».
29 лист. 2023

Діалог-сесія «Педагогічна інтернатура: нова парадигма професійного становлення вчителя»

29 листопада директори/консультанти ЦПР ПП, керівники закладів загальної середньої освіти, педагоги-наставники, інтерни долучилися до діалог-сесії «Педагогічна інтернатура: нова парадигма професійного становлення вчителя», що передбачала визначення проблемних питань запровадження педагогічної інтернатури у закладах освіти, становлення інституту наставництва, роботи педагогів-наставників.