Новини

Новини: 1461
24 лист. 2023

Подяка партнерам – Асоціації з міжнародних питань (АМО), Чеська Республіка!

Комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» висловлює щиру вдячність надійному і багаторічному партнеру ̶ Асоціації з міжнародних питань (АМО), Чеська Республіка ̶ за благодійну допомогу та надзвичайно цінні подарунки ̶ книги та періодичні видання для поповнення фонду науково-педагогічної бібліотеки.
23 лист. 2023

Методичний кластер «Сталий розвиток закладу освіти: управляємо змінами»

У межах співпраці КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" та Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти" 22 листопада 2023 відбувся методичний кластер Сталий розвиток закладу освіти: управляємо змінами».
22 лист. 2023

До Дня пам’яті жертв голодоморів

Незбагненними є глибини народної пам’яті. Пам’яті про гірке минуле і пережите – болісне і глибоко трагічне як на особистісному рівні, так і у вселенському масштабі, що увірвалося в долю чи не кожної української родини на початку 1930-х років. Пам’яті про найсумніші сторінки нашої національної історії у ХХ столітті – Голодомор 1932-1933 років.
22 лист. 2023

«Нова українська школа: рухаємось разом» Трек 2. «Базове предметне навчання: поступ вчителя та учня» Тема для обговорення: «Траєкторія поступу вчителя та учня: проєкція комунікації» Природнича освіт

22 листопада відбулася чергова зустріч дискусійного простору «Нова українська школа: рухаємось разом» для вчителів нової української школи, які викладають курси природничого спрямування на адаптаційному циклі навчання (5 – 6 класи).
22 лист. 2023

Вебінар «Універсальне освітнє середовище ЗДО як агент впливу на особистість дитини»

22 листопада 2023 року відбувся вебінар за темою «Універсальне освітнє середовище ЗДО як агент впливу на особистість дитини» з серії вебінарів «Розбудова системи якості дошкільної освіти» для керівників, вихователів-методистів ЗДО, консультантів ЦПРПП, що розкриває зміст напряму «Освітнє середовище ЗДО» відповідно до Методичних рекомендацій з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти.
22 лист. 2023

Семінар-тренінг для педагогічних працівників, які працюють в умовах інклюзії, психологів навчальних закладів освіти, та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів на тему «Дитячо-батьківські відносини: пс

22 листопада 2023 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради, фахівець Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти, Бальбуза Олена провела семінар-тренінг для педагогічних працівників, які працюють в умовах інклюзії, психологів навчальних закладів освіти, та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів на тему «Дитячо-батьківські відносини: психологічна підтримка в дії».
22 лист. 2023

Навчання фахівців Одеського ресурсного центру підтримки інклюзивного освіти

Фахівці Одеського ресурсного центру підтримки інклюзивного освіти : завідувач центру - Орленко І.М., методисти: Бальбуза О.М.,Штегеран І.П.,Шульга І.О., пройшли навчання з 09 жовтня по 20 листопада організоване Проєктом DECIDE в межах Ініціативи "Стаємо сильнішими разом!", що покликана допомогти дітям, які постраждалі від війни.
22 лист. 2023

#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // трек 2 «Базове предметне навчання: поступ вчителя та учня»// «Траєкторія поступу вчителя та учня: проєкція комунікації»

21 листопада мережеві спільноти керівників закладів освіти та директорів і консультантів Центрів професійного розвитку педагогічних працівників області продовжили обговорення актуальних освітніх тем. Модератор заходу - НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти кафедри педагогіки та освітнього менеджменту
21 лист. 2023

День гідності та свободи

21 листопада відзначається День Гідності та Свободи в Україні. Цього дня в нашій державі віддають шану патріотизму та мужності громадян, які були учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років і стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та прагнень до європейського майбутнього.
19 лист. 2023

Семінар-тренінг «Учнівське самоврядування: стандарти репрезентативності та дієвості»

В межах плану роботи науково-методичної лабораторії управлінської діяльності та забезпечення якості освіти КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” в онлайн форматі відбувся семінар-тренінг «Учнівське самоврядування: стандарти репрезентативності та дієвості».