Новини

Новини: 1461
17 лист. 2023

Онлайн івент «Беремо участь – беремо відповідальність: професії, які наближають нашу перемогу»

16 листопада для лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно – технічної) освіти Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області був проведений онлайн івент «Беремо участь – беремо відповідальність: професії, які наближають нашу перемогу».
17 лист. 2023

Cемінар з керівниками інклюзивно ресурсних центрів Одеської області

16 листопада 2023 року на базі КЗВО "Одеська Академія неперервної освіти одеської області ради" в рамках партнерського Українсько-Чеського проєкту, було проведено семінар з керівниками інклюзивно ресурсних центрів Одеської області.
16 лист. 2023

Підсумки Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек - 2023

Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 13.09.2023 р. №21/08 - 1514 «Про виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2012 р. №931», листа КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» від 25.09.2023 р. №363 «Про організацію та проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» з 01 по 31 жовтня 2023 року освітянські бібліотеки закладів освіти Одеської області долучилися до організації місячника в межах Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!».
16 лист. 2023

УПРАВЛІННЯ ШКОЛОЮ В КРИЗОВИХ СИТУАЦІЯХ: НАВЧАННЯ КЕРІВНИКІВ ЗЗСО

В межах меморандуму про співпрацю щодо реалізації чесько-українського проєкту «Підтримка відновлення освіти в Україні» між громадською організацією Чеської Республіки «Асоціація з міжнародних питань» та КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 15 листопада розпочався навчальний курс для керівників закладів освіти Одещини «Управління школою в кризових ситуаціях».
15 лист. 2023

Тренінг за темою «Конфлікт: Правила дозволяють вирішувати конфлікт» для працівників ЗДО, консультантів ЦПРПП

14 листопада продовжено роботу серії тренінгів для працівників закладів дошкільної освіти, консультантів ЦПРПП «Розвиток громадянської компетентності у дітей передшкільного віку». Друга зустріч відбулася за темою «Конфлікт: Правила дозволяють вирішувати конфлікт». Захід організовано фахівцями науково-методичної лабораторії дошкільної освіти. Цікавість до заходу виявили 60 працівників закладів дошкільної освіти Одеської області.
12 лист. 2023

Старт НУШ#Імпульс на Одещині!

Початок листопада дарує нові враження та натхнення освітянам Одещини, які приєднуються до всеукраїнського руху НУШ#Імпульс. У рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation розпочато навчання вчителів початкових класів за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».
12 лист. 2023

Педагогічна студія для вчителів початкової школи «Майстерність як вимір професійної зрілості педагога»

10 листопада відбулася шоста сесія педагогічної студії для вчителів початкової школи «Майстерність як вимір професійної зрілості педагога».
11 лист. 2023

КРУГЛИЙ СТІЛ «АРХІТЕКТОНІКА ОСВІТИ РЕГІОНУ: РЕАЛІЇ, ПРОБЛЕМИ, СТРАТЕГІЧНИЙ РУХ»

Сьогодні у межах Міжнародної науково-практичної конференції «Професійна компетентність педагога: методологія, теорія, методика, практика» у КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» проведено круглий стіл «Архітектоніка освіти регіону: реалії, проблеми, стратегічний рух».
10 лист. 2023

Партнерська платформа «Педагогічний парк Одещини: регіональний розвиток інноваційної екосистеми з The LEGO Foundation» - спільний рух до змін в освіті!

Сьогодні у межах Міжнародної науково-практичної конференції «Професійна компетентність педагога: методологія, теорія, методика, практика» у КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» проведено Партнерську платформу «Педагогічний парк Одещини: регіональний розвиток інноваційної екосистеми з The LEGO Foundation».
10 лист. 2023

Міжнародна науково-практична конференція «Професійна компетентність педагога: методологія, теорія, методика, практика»

10 листопада 2023 року КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» проводить Міжнародну науково-практичну конференцію «Професійна компетентність педагога: методологія, теорія, методика, практика». Співорганізаторами конференції виступили заклади вищої освіти та партнери Академії: Університет імені Масарика (Брно, Чехія), Європейський університет у Варшаві (Варшава, Польща), Університет Яноша Кодолані (Будапешт, Угорщина), The LEGO Foundation (Королівство Данія), Університет Тетова (Північна Македонія).