Новини

Новини: 1461
9 лист. 2023

Звітна конференція з науково-дослідної практики у здобувачів вищої освіти ступеня магістра

06, 07, 08 листопада 2023 р. пройшли звітні конференції з науково-дослідної практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, яка тривала з 02 жовтня по 29 жовтня.
9 лист. 2023

Регіональний форум «Відновлення та розвиток людського капіталу Одеської області: освіта»

8 листопада у змішаному форматі відбувся регіональний форум «Відновлення та розвиток людського капіталу Одеської області: освіта», який об’єднав освітніх стейкхолдерів регіонального, державного та міжнародного рівнів довкола ключових питань, пов'язаних з управлінням ефективним функціонуванням та сталим розвитком освіти Одещини.
7 лист. 2023

« Г.С.Сковорода в творах українських художників»

Образ Г.С.Сковороди у творах українських художників
3 лист. 2023

За чисте довкілля !

Сьогодні, 3 листопада, колектив академії взяв участь в облагородженні прилеглої території на площі Михайлівській, 17.
3 лист. 2023

Семінар «Розвиток soft skills педагогічних працівників закладів позашкільної освіти»

02 листопада продовжив свою роботу обласний постійно діючий семінар «Розвиток soft skills педагогічних працівників закладів позашкільної освіти», який об’єднав у продуктивній діяльності консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, директорів, заступників директорів, завідувачів відділів, методистів та керівників творчих колективів закладів позашкільної освіти Одещини.
2 лист. 2023

Круглий стіл «Освітня інтеграція: проблеми та перспективи розвитку»

31 жовтня 2023 року відповідно до плану роботи Академії співробітниками кафедри методики викладання і змісту освіти проведено круглий стіл «Освітня інтеграція: проблеми та перспективи розвитку».
1 лист. 2023

Вітаємо з Днем народження Фурсенка Леоніда Івановича!

Адміністрація і трудовий колектив Комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» щиро вітає з Днем народження Фурсенка Леоніда Івановича.
1 лист. 2023

Консультаційна сесія "Нова українська школа:перезавантаження"

В Києві проходить консультаційна сесія "Нова українська школа:перезавантаження". Питання,які обговорювались досить актуальні: особливості організації навчання педагогів-тренерів та вчителів 5-6 й 7 пілотних класів НУШ, зміст, моделі та формати проведення навчання, підтримка і супровід координаторів/тренерів від партнерських організацій.
31 жовт. 2023

XV міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

XV міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», що відбулась 25-27 жовтня 2023 року, стала переможною для Одеської академії неперервної освіти! Золоту медаль отримала робота «Розвиток інноваційного потенціалу педагога у процесі науково-методичного супроводу впровадження НУШ в початковій школі», що була представлена у тематичній номінації конкурсу.
31 жовт. 2023

Вебінар «Соціально-психологічна підтримка дитини, яка пережила травматичну подію»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 30 жовтня 2023 року відбувся вебінар «Соціально-психологічна підтримка дитини, яка пережила травматичну подію» для педагогічних працівників закладів освіти.