Новини

Новини: 1461
31 жовт. 2023

Школа молодого методиста ЗДО. Вебінар – круглий стіл «Розбудова системи забезпечення якості освіти в закладах дошкільної освіти»

30 жовтня 2023 року відбулася завершальна зустріч «Школи молодого методиста ЗДО», проведено вебінар «Розбудова системи забезпечення якості освіти в закладах дошкільної освіти».
29 жовт. 2023

ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ: СВІТОВИЙ І ВІТЧИЗНЯНИЙ ВИМІР

Участь у III Міжнародній науковій конференції «ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ: СВІТОВИЙ І ВІТЧИЗНЯНИЙ ВИМІР»
27 жовт. 2023

День української писемності та мови

Рідна мова – один із найдорожчих скарбів, що дарує нам доля. Сьогодні 27 жовтня колектив Одеської академії неперервної освіти долучився до написання радіодиктанту національної єдності, щоб стати частиною великого українського гуртування навколо своєї рідної мови.
27 жовт. 2023

Методично-практичний семінар «Безпечне освітнє середовище ЗДО: від теорії до практики»

27 жовтня відбувся методично-практичний семінар «Безпечне освітнє середовище ЗДО: від теорії до практики», організований спільно лабораторіями соціокультурного проєктування та розвитку безпечного освітнього середовища і дошкільної освіти КЗВО «Одеська академія непевної освіти Одеської обласної ради». У роботі семінару взяли участь 215 працівників дошкільної освіти Одеської області.
27 жовт. 2023

Методичний марафон "Стаємо сильнішими разом!" в межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE

У межах співпраці КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" та ГО "DOCCU - Розвиток громадянських компетентностей в Україні" щодо реалізації швейцарсько-українського проєкту"DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти" впродовж жовтня в онлайн форматі для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Одеської області був проведений методичний марафон "Стаємо сильнішими разом!".
27 жовт. 2023

Фахова студія «Модеруємо психологічний супровід»

26 жовтня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» центром практичної психології та соціальної роботи у режимі online була проведена фахова студія «Модеруємо психологічний супровід» для працівників психологічної служби системи освіти Одеської області.
26 жовт. 2023

Навчання щодо єдиного підходу до складання та оформлення інформаційно-ділових документів

Впродовж 24-26 жовтня у змішаному форматі було проведено навчання співробітників Одеської обласної державної (військової) адміністрації щодо єдиного підходу до складання та оформлення інформаційно-ділових документів.
26 жовт. 2023

Впровадження варіативного модуля «Регбі-5, «Регбі-7»: поступ, опанування теорії і практики

26 жовтня 2023 року на базі на ТОВ «Академія спорту» (м. Одеса) вчителі фізичної культури Одещини опанували варіативні модулі «Регбі-5, «Регбі-7»
26 жовт. 2023

Зустріч з професійного розвитку педагогів-супервізорів Одеської області у центрі супервізії і наставництва КЗВО «Одеська академія неперервної освіти»

26 жовтня відбулася зустріч з професійного розвитку педагогів-супервізорів Одеської області у центрі супервізії і наставництва КЗВО «Одеська академія неперервної освіти».
26 жовт. 2023

НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ГРОМАДЯНСЬКОЇ СВІДОМОСТІ УЧНІВ ЗАСОБАМИ БІБЛІОТЕЧНОЇ РОБОТИ

Утвердження громадянських цінностей, виховання почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції є одним із найважливіших пріоритетів у діяльності закладів освіти. До цієї важливої місії долучаються і шкільні бібліотеки.