Новини

Новини: 1461
20 трав. 2022

ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»

Напередодні Дня науки в Україні 20 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку».
20 трав. 2022

День вишиванки

В третій четвер травня, цьогоріч 19 травня, в Україні відзначається День вишиванки – неофіційне свято, покликане сприяти єдності і культурному відродженню українського народу. Вишиванка є оберегом, справжнім символом краси та щасливої долі.
19 трав. 2022

Вебінар «Ознаки стресу у дітей раннього та дошкільного віку. Особливості організації освітнього процесу у післявоєнний час»

18 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн режимі продовжено роботу нетворкінг-клубу «Будуємо якісну дошкільну освіту». Загалом нетворкінг-клуб об’єднав 200 працівників дошкільної освіти.
19 трав. 2022

Зустріч в межах австрійського проєкту "Інклюзивна освіта в Одеській області"

КЗВО «Академія неперервної освіти Одеської обласної ради» не перший рік співпрацює з колегами з Австрії реалізуючи спільний проект «Інклюзивна освіта в Одеській області». В рамках цього проекту 18 травня відбулась чергова зустріч з метою обміну досвідом між австрійськими та українськими фахівцями та обговорення актуальних форм роботи в Україні під час воєнних дій з експертом Вільфрідом Праммером.
18 трав. 2022

Практикум «Розумні інтерактивні дошки для ефективної командної роботи: Jamboard, Flinga» для вчителів початкової школи

17 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» пройшов черговий практикум: «Розумні інтерактивні дошки для ефективної командної роботи: Jamboard, Flinga» для вчителів початкової школи.
16 трав. 2022

Віртуальна виставка «Науковий здобуток Академії: шлях у майбутнє»

Щороку День науки в Україні нагадує, що саме наука є основою інтелектуального потенціалу нації та її майбутнього. День науки у стінах КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» – свято покликане вшанувати наукові традиції, а також наші досягнення.
16 трав. 2022

Вебінар для працівників дошкільної освіти «Актуальні виклики для вихователів: робота з дітьми в умовах воєнного стану»

11 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн режимі продовжено роботу нетворкінг-клубу «Будуємо якісну дошкільну освіту», який наразі об’єднав 200 працівників дошкільної освіти довкола серії вебінарів «Актуальні виклики для вихователів: робота з дітьми в умовах воєнного стану».
13 трав. 2022

Дні науки в КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради»

Роль науки та освіти складно переоцінити в сталому розвитку суспільства. В контексті світової науки українські вчені, не зважаючи на існуючі труднощі, завдяки наполегливій праці мають сучасні наукові школи та відомі технологічні розробки, їх високий професіоналізм високо цінується в усьому світі.
12 трав. 2022

Відкрита лекція “Смисли як ресурс відновлення / збереження під час війни”

Нині усі ми знаходимося у ситуації, до якої жодна людина ніколи не буде абсолютно готовою. І кожен із нас намагається віднайти смисли задля відновлення/збереження під час війни. Саме на цю тему 11 травня в онлайн-форматі відбулася відкрита лекція Олени Михайлівни Дікової-Фаворської, доктора соціологічних наук, професора, професора кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Житомирської обласної ради", професора кафедри освітньої політики КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради”.
11 трав. 2022

Онлайн-марафон «Організація соціально-психологічної допомоги працівниками психологічної служби під час війни. Крок четвертий»

10 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся обласний навчальний онлайн-марафон «Організація соціально-психологічної допомоги працівниками психологічної служби під час війни. Крок четвертий», який завершив цикл онлайн-марафонів для працівників психологічної служби, об’єднавший практичних психологів та соціальних педагогів Одеської області.