Новини

Новини: 1414
22 лют. 2022

ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі в освітньо - громадському форумі «Літопис освіти Одещини: крізь роки у майбутнє»

До відзначення 90-річчя утворення Одеської області Шановні освітяни, науковці, представники влади, громадськості!
21 лют. 2022

ЗАПРОШУЄМО до участі у ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»

ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ! ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі у ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку», яка відбудеться 20 травня 2022 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
21 лют. 2022

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

21 лютого – усіма народами Землі, згідно із рішенням ЮНЕСКО, відзначається День рідної мови.
20 лют. 2022

Вітаємо учасників ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій) 2021/2022 навчального року!

20 лютого на базі ЗЗСО І-ІІІ ступенів «Нерубайський НВК «школа - гімназія» Нерубайської сільської ради Одеського району розпочався практичний тур ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання (технологій), в якому беруть участь 37 учнів 9—11-х класів.
20 лют. 2022

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Вічна пам'ять усім героям Небесної Сотні, які запалили зорю світанку над Україною.
19 лют. 2022

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з болгарської мови та літератури

19 лютого відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з болгарської мови та літератури, учасниками якого стали 29 учнів закладів загальної середньої освіти Одещини.
19 лют. 2022

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

19 лютого 124 учня Одещини стали учасниками ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, яка відбулася на базі Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.
19 лют. 2022

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури

19 лютого на базі Одеської загальноосвітньої школи № 5 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури.
17 лют. 2022

Засідання нетворкінг-клубу для працівників дошкільної освіти «Будуємо якісну дошкільну освіту»

Відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії дошкільної освіти КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" 17 лютого в онлайн-форматі відбулося засідання нетворкінг-клубу для працівників дошкільної освіти «Будуємо якісну дошкільну освіту».
16 лют. 2022

Увага! Апеляція!

Шановні учасники олімпіади з молдовської мови та літератури!