Новини

Новини: 1551
22 жовт. 2024

До Міжнародного дня академічної доброчесності

21 жовтня відзначається Міжнародний день академічної доброчесності, покликаний привернути увагу до необхідності дотримання академічної етики та боротьби з академічним плагіатом та іншими видами порушення академічної доброчесності.
21 жовт. 2024

Навчальний візит до Варшави в рамках проекту «Залучаємо батьків до співпраці зі школою»

В рамках польсько-українського проєкту «Залучаємо батьків до співпраці зі школою» впродовж 17-19 жовтня Фундацією Civis Polonus (Польща) для українських партнерів був організований навчальний візит до Варшави.
21 жовт. 2024

Міжнародний день академічної доброчесності

21 жовтня у світі відзначають Міжнародний день академічної доброчесності. Академічна доброчесність – це не просто концепція, це основа якісної освіти та формування свідомого суспільства, яка базується на п'яти ключових цінностях: чесність, довіра, справедливість, повага, відповідальність та відвага до дій.
21 жовт. 2024

"Психологічна травма дітей, що стали свідками психотравмуючих подій..."

18 жовтня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в рамках реалізації швейцарсько-українського проєкту DECIDE, в межах ініціативи "Стаємо сильнішими разом!" відбувся семінар-тренінг за темою "Психологічна травма дітей, що стали свідками психотравмуючих подій та психолого-педагогічний супровід осіб з особливими освітніми потребами, надання підтримки дітям, що отримали психологічну травму»
21 жовт. 2024

Всеукраїнська науково-практична конференція «Стратегії формування комунікативної культури в освіті: аксіологічні та безпекові орієнтири»

18 жовтня 2024 р. на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» була проведена Всеукраїнська науково-практична конференція «Стратегії формування комунікативної культури в освіті: аксіологічні та безпекові орієнтири».
21 жовт. 2024

Erasmus+ «Ready4Sсhool: Готовність до навчання у школі дошкільників за програмою АВА»

16-17 жовтня відбулася партнерська зустріч в рамках міжнародного грантового проєкту Erasmus+ «Ready4Sсhool: Готовність до навчання у школі дошкільників за програмою АВА».
18 жовт. 2024

Педагогічна студія «Безпека закладів освіти: потреби, проблеми, рішення»

17 жовтня 2024 року науково-методичною лабораторією розвитку безпечного освітнього середовища та соціокультурної діяльності кафедри філософії освіти проведено педагогічну студію «Безпека закладів освіти: потреби, проблеми, рішення» для керівників та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.
16 жовт. 2024

# Сучасна освіта - майбутнє вільної України!

З метою реалізації реформи Нової української школи, ефективної організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти у 2024/2025 н.р., КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” з 11.10 - 14.10.2024 р. провела навчання в онлайн форматі із майбутніми тренерами усіх освітніх галузей за темою “Синергія в дії: цінності, дослідництво, поступ”.
16 жовт. 2024

Триває навчання для керівників закладів загальної середньої освіти «Діяльнісний підхід у загальній середній освіті в реаліях сьогодення»

На Одещині триває реалізація програми підвищення кваліфікації керівників закладів загальної середньої освіти «Діяльнісний підхід у загальній середній освіті в реаліях сьогодення», яка впроваджується командою the LEGO Foundation у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та КЗВО «Одеська академія неперервної совіти Одеської обласної ради».
16 жовт. 2024

#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // «# Оцінювання: від проблеми до кейсу»

Керівники закладів загальної середньої освіти, директори/ консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одещини 15 жовтня зустрілися у дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом». Комунікація відбулася за темою «Оцінювання: від проблеми до кейсу»