Новини

Новини: 1380
11 квіт. 2024

Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Інструменти професійного розвитку педагогічного працівника через участь в освітянських мережевих спільнотах»

У мережі активно створюються професійні об’єднання, спільноти для забезпечення середовище зв’язку, обмін та поширення інформації, відповідно до запиту та потреб. 11 квітня 2024 року для співробітників центрів професійного розвитку педагогічних працівників відбувся практичний інтенсив, на якому обговорювалися особливості створення освітянських мережевих спільнот, які можуть бути корисними як для їх безпосередньої діяльності, так і для роботи педагогічного колективу та педагогічного працівника зокрема.
11 квіт. 2024

Успішне завершення онлайн навчання керівників закладів загальної середньої освіти за програмою «Управління школою в кризових ситуаціях»

У рамках реалізації чесько-українського проєкту «Підтримка оновлення освіти в Україні» за фінансової підтримки Програми трансформаційного співробітництва Міністерства закордонних справ Чеської Республіки «Асоціація з міжнародних питань» (АМО) та КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в період з 20 березня по 10 квітня 2024 року відбулося онлайн навчання директорів закладів загальної середньої освіти Одеської, Миколаївської та Херсонської областей за програмою «Управління школою в кризових умовах».
8 квіт. 2024

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» розпочато!

З 08 по 13 квітня вчителі Одещини, переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях «Географія» і «Українська мова та література», будуть випробувати свої сили у відбірковому етапі конкурсу. Конкурсанти у номінаціях «Образотворче мистецтво» і «Фізика» почнуть змагатися з 15 по 20 квітня. З 12 травня 2024 року почнеться фінальний етап.
7 квіт. 2024

Розпочався методичний марафон “Стаємо сильнішими разом!”

3 квітня на базі КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” розпочався методичний онлайн-марафон “Стаємо сильнішими разом!”, що проводиться з метою підвищення готовності до використання ресурсів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини у роботі з дитячими спільнотами задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни.
3 квіт. 2024

IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з болгарської мови та літератури відкрито!

Багатонаціональна Одещина плекає юні таланти та підтримує розвиток болгарської мови та літератури!
3 квіт. 2024

Всеукраїнський конкурс учнівських робіт " Права людини та права дитини в умовах війни"

На Всеукраїнському конкурсі учнівських робіт " Права людини та права дитини в умовах війни" І місце у категорії "соціальний плакат" посіла Довбишева Марта, учениця 10 класу Одеського ліцею № 111 Одеської міської ради.
2 квіт. 2024

Онлайн-форум лідерів учнівського самоврядування «Успішні практики е-партисипативного проєктування: навчаємось навзаєм»

29 березня в межах діяльності Одеської обласної школи громадянської партисипації “УСі В ДІЇ” КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” відбувся онлайн-форум лідерів учнівського самоврядування “Успішні практики е-партисипативного проєктування: навчаємось навзаєм”, участь в якому взяли учні з різних областей України.
2 квіт. 2024

Педагогічна студія «Майстерність як вимір професійної зрілості педагога» (дошкільна освіта)

21 березня 2024 відбулося перше засідання педагогічної студії «Майстерність як вимір професійної зрілості педагога» для керівників, вихователів-методистів ЗДО, консультантів ЦПРПП за темою «Розвивальне освітнє середовище закладу дошкільної освіти».
31 бер. 2024

Перша педагогічна студія вчителів інформатичної освітньої галузі Одеської області

29 березня 2024 року відбулася перша педагогічна студія, у якій об’єднались вчителі інформатичної освітньої галузі Одеської області.
30 бер. 2024

Перші кроки у розроблені стратегій розвитку закладів загальної середньої освіти зроблені. DECIDE

В лютому 2024 року чотири заклади загальної середньої освіти територіальних громад Одеської області – партнерів швейцарсько-українського проєкту «DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти» розпочали роботу над розробленням стратегій розвитку закладів освіти...