Новини

Новини: 1461
6 черв. 2024

#VІ онлайн-форум «КРЕАТИВНІ ВЧИТЕЛІ: СТРАТЕГІЇ УСПІХУ»

11 червня 2024 року пропонуємо зацікавленому вчительству зануритись в унікальну атмосферу форуму «Креативні вчителі: стратегії успіху». Форум організовує КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
5 черв. 2024

ТРЕНІНГ З МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ КУРСУ ЗА ВИБОРОМ «НАВЧАЄМОСЬ ЖИТИ В ГРОМАДІ». # DECIDE

В межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» впродовж 27-31 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся тренінг з методики викладання курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8(9) класів ЗЗСО.
4 черв. 2024

Нарада з керівниками закладів освіти Біляївської громади

04 червня в online форматі відбулася консультативна зустріч з керівниками закладів освіти Біляївської територіальної громади. Модератором виступила науково-методична лабораторію управлінської діяльності та забезпечення якості освіти кафедри філософії освіти.
3 черв. 2024

«Безпечне освітнє середовище в закладі освіти»

Впродовж травня у м. Київ відбувалось навчання тренерів пілотних областей - Одеської та Житомирської - за програмою «Безпечне освітнє середовище в закладі освіти» за ініціативи Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту та за підтримки UNESCO в рамках Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, ініційованої Першою Леді України Олена Зеленська.
3 черв. 2024

«Зміцнення ментального здоров’я учасників освітнього процесу: практичні аспекти»

Ментальне здоров’я є важливою складовою загального благополуччя людини, пошуку власного вектору рівноваги та самоконтролю. Тому здатність отримувати баланс свого життя є основною рисою ментально здорової особистості.
1 черв. 2024

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

1 червня - Міжнародний день захисту дітей, який має на меті нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини. У цей нелегкий час ми бажаємо усім дітям України миру, безпеки і можливості вчитися та розвиватися! Нехай кожен день приносить вам радість, хай буде поруч ваша сім'я!
31 трав. 2024

#Педагогічна студія інформатичної галузі

31 травня 2024 року відбулася друга педагогічна студія, у якій об’єднались вчителі інформатичної освітньої галузі Одеської області. Спікером на травневій студії була Ольга Пашкевич - учитель інформатики Опорного закладу освіти «Болградський ліцей» Болградської міської ради Одеської області, Заслужений учитель України, тренер НУШ з темою виступу «Діяльність сучасного вчителя: інновації та творчість».
31 трав. 2024

«Ready4Sсhool: підготовка до школи за допомогою дошкільної програми на основі Прикладного Аналізу Поведінки (ПАП)»

30 травня в рамках реалізації міжнародного проєкту «Ready4Sсhool: підготовка до школи за допомогою дошкільної програми на основі Прикладного Аналізу Поведінки (ПАП)», що здійснюється за грантовою програмою ЄС Erasmus+, відбулась партнерська зустріч представників Одеської академії неперервної освіти та Університету Масарика (м. Брно, Чеська республіка).
31 трав. 2024

Особливості виховної роботи із добувачами освіти категорії ВПО, постраждалими під час війни, осіб з особливими освітніми потребами в закладі освіти»

31 травня 2024 року завідувач ООРЦПІО Ірина Орленко прийняла участь у обласному вебінарі для психологів, соціальних педагогів та голів методичних секцій класних керівників закладів професійної (професійно – технічної) освіти на тему: «Особливості виховної роботи із добувачами освіти категорії ВПО, постраждалими під час війни, осіб з особливими освітніми потребами в закладі освіти» навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області.
31 трав. 2024

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

В ці дні у школах лунає останній дзвоник. І попри усі виклики сьогодення Свято останнього дзвоника збурює хвилю найщиріших емоцій в учнів, педагогів та батьків і по-особливому щемливе та радісне для наших випускників.