Новини

Новини: 1461
14 трав. 2024

#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // «Підсумовуємо рік навчальний та вибудовуємо нові плани і цілі»

14 травня 2024 року у рамках дискусійного простору педагогічна спільнота керівників закладів освіти Одещини та директорів і консультантів Центрів професійного розвитку педагогічних працівників області підсумувала результати інтегративної діяльності з КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
13 трав. 2024

Форум дитячої демократії М18  в межах Всеукраїнської імітаційної гри з громадянської парламентської просвіти “М18: Ми законотворці!”

В межах Всеукраїнської імітаційної гри з громадянської парламентської просвіти “М18: Ми законотворці!” 10 травня відбувся Форум дитячої демократії М18, який об'єднав проактивну молодь М18, педагогів, експертів з громадянської освіти та українських парламентарів.
13 трав. 2024

Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»

13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».
13 трав. 2024

#Педагогічнастудія#Майстерність як вимір професійної зрілості педагога

10 травня учасники студії розглядали тему «Он-лайн урок: секрети успіху», під час якої спікери – вчителі початкової школи Алла Мазко, Людмила Павлуткіна, Світлана Бухарова, Лілія Манджи знайомили присутніх з актуальними цифровими техніками, інструментами та креативними ідеями організації он-лайн уроку.
13 трав. 2024

ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»

10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.
10 трав. 2024

#НаціональнаРуханка_UBS#

10 травня 2024 року о 10:15 відбулась наймасштабніша Всеукраїнська національно-патріотична онлайн-руханка до Всесвітнього дня руху заради здоровʼя.
9 трав. 2024

З Днем Європи!

День Європи відзначається Радою Європи 5 травня, Європейським Союзом – 9 травня, а в Україні з 2003 року – у третю суботу травня.
8 трав. 2024

«До Дня пам’яті та примирення»

Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, який відзначається щороку 8 травня. Запровадження цієї пам’ятної дати приєднує Україну до європейської традиції пошанування всіх борців із нацизмом та жертв війни.
7 трав. 2024

Весняна школа «Європейський досвід трансферу технологій» проекту #UniTECH

Впродовж 16-25 квітня науково-педагогічні працівники та здобувачі освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» брали участь у Весняній школі «Європейський досвід трансферу технологій». Захід відбувся у рамках проєкту Jean Monnet «European technology transfer for Ukrainian universities» UniTECH - 101047891 за програмою JEAN-MONNET CHAIRS.
4 трав. 2024

Тренінг з методики викладання курсу за вибором “Навчаємось жити в громаді”. #DECIDE

В межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” впродовж 29 квітня - 3 травня на базі КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" відбувся тренінг з методики викладання курсу за вибором “Навчаємось жити в громаді” для учнів 8(9) класів ЗЗСО.