Новини

Новини: 1461
16 трав. 2024

Міжнародна підтримка української освіти: оголошено переможців конкурсу на міні-гранти

У рамках проєкту «Підтримка відновлення освіти в Україні» за фінансової підтримки Програми трансформаційного співробітництва Міністерства закордонних справ Чеської Республіки, організованого чеською громадською організацією «Асоціація з міжнародних питань» (АМО) та за сприяння КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», з березня по травень 2024 року було проведено конкурс на три міні-гранти для учасників курсу "Управління школами в кризових ситуаціях" з Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.
16 трав. 2024

Навчання шкільних психологів Одещини у місті Брно

З 14 по 18 травня 2024 року проходить навчання практичних психологів закладів загальної середньої освіти Одеської області за програмою STRONG у місті Брно (Чеська республіка) за сприяння багаторічних партнерів Одеської академії неперервної освіти - Асоціації з міжнародних питань (АМО). Програма STRONG спрямована на здійснення підтримки інтеграції дітей до нової школи, колективу та місцевої спільноти.
16 трав. 2024

Всесвітній День вишиванки

Щорічно у травні українці відзначають яскраве та самобутнє свято – Всесвітній День вишиванки. Українська вишиванка – символ, що закарбовує глибоке культурне коріння української нації, незримі міжпоколінні зв’язки та родинну пам’ять.
16 трав. 2024

Підписані меморандум порозуміння та угода про спільну діяльність з Університетом Ататюрка (м. Ерзурум, Туреччина)

Одним із важливих завдань українських закладів вищої освіти є інтернаціоналізація освіти і науки, а отже розвиток науково-освітніх партнерств. Незважаючи на складну ситуацію в Україні, КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” продовжує активну освітню та наукову діяльність з багаторічними міжнародними партнерами, а також відкрита до нових партнерств.
15 трав. 2024

«Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники»

15 травня 2024 відбулося засідання наступного дискусійного простору«НУШ: рухаємось разом» Тема для обговорення: «Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники»
15 трав. 2024

Інтервізійна студія «Пульс» «Емоційний інтелект та емоційна компетентність педагога»

Стан відносного емоційного комфорту підтримує постійний рівень продуктивності людини, особливо як що мова йде про роботу працівника психологічної служби. Навички розуміння та усвідомлення своїх емоцій, управління ними вимагають розвитку емоційного інтелекту людини задля успішної самореалізації та саморозвитку.
15 трав. 2024

Тренінг для керівників інклюзивно-ресурсних центрів Одеської області

В межах швейцарсько-українського проєкту #DECIDE«Стаємо сильнішими разом» на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», з 6 по 10 травня 2024 року, відбувся методичний тренінг для керівників інклюзивно-ресурсних центрів Одеської області.
15 трав. 2024

Майстерня майбутнього фахівця

14 травня 2024 року на базі КЗВО "Одеська Академія неперервної освіти одеської області ради" фахівці Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти провели студентські студії "Майстерня майбутнього фахівця", для студентів спеціальності психології Одеського інституту МАУП.
15 трав. 2024

Галина Могильницька у пам’яті сучасників!

14 травня в Одеській академії неперервної освіти відбувся захід, присвячений вшануванню Галини Могильницької – педагогині, публіцистки, поетки, учасниці правозахисного руху, громадської діячки, заслуженого працівника освіти України, авторки численних підручників і публікацій на методико-педагогічну, суспільно-політичну, релігієзнавчу тематику.
14 трав. 2024

«Соціальні наслідки кібербулінгу в освітньому просторі: виявлення та запобігання»

14 червня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся обласний вебінар «Соціальні наслідки кібербулінгу в освітньому просторі: виявлення та запобігання».