Новини

Новини: 1461
29 трав. 2024

Практичний інтенсів «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Спілкування та міжособистісні стосунки»

29 травня 2024р. на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» Одеським обласним центром практичної психології та соціальної роботи в режимі online було проведено практичний інтенсів «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» для працівників, відповідальних за діяльність психологічної служби системи освіти Одеської області за темою: «Спілкування та міжособистісні стосунки».
29 трав. 2024

"Сакура Закарпаття – 100 років"

Працівники Одеської академії неперервної освіти долучилися до акції "Сакура Закарпаття – 100 років", яка об’єднала інститути післядипломної педагогічної освіти країни.
29 трав. 2024

# Дискусійний простір «НУШ: рухаємось разом»

28 травня 2024 на віртуальних теренах нашої Академії об'єдналися вчителі декількох освітніх галузей: громадянської та історичної, інформатичної, мистецької, природничої, соціальної і здоров’язбережувальної та технологічної. Педагоги стали учасниками травневого Дискусійного простору «НУШ: рухаємось разом».
29 трав. 2024

Вітаємо Оксану Анатоліївну Колесникову – дипломантку Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Фізика»!

Колесникова Оксана Анатоліївна, вчителька фізики комунального закладу «Рішельєвський науковий ліцей» гідно представила педагогічну спільноту Одещини серед 25 фіналістів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Фізика».
28 трав. 2024

Опитування педагогів в межах наукового дослідження «Розвиток професійних та особистісних компетентностей педагога в умовах війни»

Шановні колеги, в межах договору про спільну наукову діяльність між Університетом Бен-Гуріона у Негеві (Ізраїль) та КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проводиться наукове дослідження «Розвиток професійних та особистісних компетентностей педагога в умовах війни», спрямоване на вивчення особливостей переживання українськими педагогами стресу під час війни.
27 трав. 2024

#ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ# Науково-методична лабораторія початкової освіти

24 травня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи.
27 трав. 2024

Міжнародні предметні олімпіади 2024

Талановиті, творчі, працелюбні обдаровані діти – наша гордість та гідне майбутнє нашої держави!
26 трав. 2024

Триває реалізація міжнародного проєкту «На шляху до інклюзивних практик і підтримки позитивної поведінки в освіті та соціальній роботі»

Триває реалізація міжнародного проєкту «На шляху до інклюзивних практик і підтримки позитивної поведінки в освіті та соціальній роботі», сферою уваги якого є освіта та розвиток потенціалу, зміцнення професійних мереж закладів світи та підтримка мобільності студентів, дослідників та викладачів для обміну передовим досвідом.
25 трав. 2024

Громадське обговорення впровадження реформи профільної середньої освіти в Балтській територіальній громаді

Наразі на всеукраїнському рівні за активної підтримки Швейцарсько-українського проєкту «DECIDE-децентралізація для розвитку демократичної освіти» триває експертне обговорення із широким залученням громадськості різних аспектів впровадження реформи профільної середньої освіти.
24 трав. 2024

Чергова зустріч з професійного розвитку педагогів-супервізорів для LEGO-тренерівв

23 травня відбулася чергова зустріч з професійного розвитку педагогів-супервізорів Одеської області у центрі супервізії і наставництва КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» для LEGO-тренерів .