Новини

Новини: 1345
9 бер. 2024

210 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Сьогодні 210 років від дня народження національного і світового генія, поета, художника, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка.
8 бер. 2024

Візит заступника Міністра освіти і науки України з питань середньої освіти Андрій Сташків та заступника голови Комітету Верховної ради з питань освіти, науки та інновацій Сергія Колебошина

8 березня Учительський Хаб Академії у межах робочого візиту відвідали заступник Міністра освіти і науки України з питань середньої освіти Андрій Сташків, заступник голови Комітету Верховної ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Колебошин.
8 бер. 2024

Вітання з жіночим святом – 8 Березня!

Дорогі колеги-жінки! Вітаємо Вас з прекрасним весняним жіночим святом – 8 Березня!
7 бер. 2024

«Педагогічна підтримка для дітей з РАС: наступність дошкільної і початкової освіти

06 березня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся педагогічний інтенсив «Педагогічна підтримка для дітей з РАС: наступність дошкільної і початкової освіти в рамках міжнародного проєкту гранту Erasmus+ «Ready4Sсhool: Готовність до навчання у школі дошкільників за програмою ABA»».
7 бер. 2024

Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Персональний брендинг консультанта ЦПР ПП»

07 березня 2024 року у рамках практичного інтенсиву співробітники ЦПР ПП обговорювали особливості створення персонального брендингу консультанта.
7 бер. 2024

УПРАВЛІНСЬКА СТУДІЯ «СИНЕРГІЯ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ»

6 березня директори/консультанти ЦПР ПП, керівники закладів загальної середньої освіти, керівники та методисти закладів позашкільної освіти завітали до управлінської студії «Синергія в управлінні персоналом».
6 бер. 2024

«Емоційний інтелект та емоційна компетентність педагога»

Робота педагогічного працівника пов’язана з постійним проявом емоцій, але навички розуміння та усвідомлення своїх емоцій, управління ними, мотивація своєї діяльності, співчуття та співпереживання вимагають розвитку потенціалу емоційного інтелекту людини задля успішної самореалізації та саморозвитку.
5 бер. 2024

LEGO: навчання за всеукраїнською програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Одеської області продовжують навчання за всеукраїнською програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».
4 бер. 2024

VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»

ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ! ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі у VІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку», яка відбудеться 17 травня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
1 бер. 2024

НАУКОВІ СТУДІЇ «ОСВІТНІ, ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ»

Згідно плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 01 березня 2024 р. на базі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту були проведені наукові студії «Актуальні проблеми освітніх, педагогічних наук».